Πολύ αγαπησιάρα και εκδηλωτική μας βγήκε η Άννα Βίσση, που αποφάσισε να φιλήσει στο στόμα τον Αντώνη Ρέμο και, μάλιστα, παρουσία της Υβόννης! Για να μην μείνει παραπονεμένη, η τραγουδίστρια φίλησε και... την Έλενα Παπαρίζου!

Το βράδυ της Κυριακής η Άννα Βίσση βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου. Εκεί ήταν φυσικά και η Υβόννη Μπόσνιακ, που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του καλού της χρονιάρα μέρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδειξε η εκπομπή «10 με 1 μαζί», η τραγουδί��τρια ανέβηκε στην πίστα και, αφού κατάφερε να ξεμπλέξει το τακούνι της από τα πανέρια με τα γαρύφαλλα, φίλησε στα πεταχτά τον Αντώνη! Όμως, ένα ίσον κανένα, οπότε η Άννα ένωσε ξανά τα χείλη της με εκείνα του τραγουδιστή!

«Είναι μαζί μας η αγαπημένη μας Άννα», είπε ο τραγουδιστής καλωσορίζοντάς την και την ευχαρίστησε. «Αγαπώ την φωνή σου τα τραγούδια σου, την επικοινωνία σου και την επαφή που έχεις με τον κόσμο», του απάντησε εκείνη και τραγούδησε το νέο τραγούδι της «Αγάπη Είναι Εσύ».

Τι σκεφτόταν άραγε η Υβόννη που τα έβλεπε αυτά, μόνο η ίδια ξέρει...

«Έχω σήμερα μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, μια σπουδαία φωνή και μια μεγάλη σταρ... Άννα Βίσση», είπε από μικροφώνου η Έλενα Παπαρίζου, η οποία «τσέπωσε» επίσης ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!

Πολύ εύκολα δεν φιλάει στο στόμα η Άννα;

Στο παρελθόν, από άνδρες έχει γευτεί τα χείλη της ο Σάκης Ρουβάς και από γυναίκες η Καίτη Γαρμπή.

Μετά τον Ρέμο και την Παπαρίζου ποιός έχει σειρά δηλαδή;