Δυο γάμους και δυο χωρισμούς μετά, η Εβελίνα Παπούλια, δηλώνει ότι ο γάμος δεν της πάει: «Τον βλέπω σαν έναν τεράστιο πανικό , δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, είμαι πολύ ελεύθερος άνθρωπος».Ωστόσο όπως λέει στο περιοδικό People, δεν έχει μετανιώσει.

Έχοντας μια 12χρονη κόρη με τον Γιώργο Λιαντό, η ηθοποιός δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Με την Αφροδίτη ζω 24ωρες το 24ωρο. Μου φαίνεται πολύ αστείο να κάνω τώρα δεύτερο παιδί. Άσε που και η ίδια δεν το θέλει καθόλου».

Η σχέση μάνας και κόρης είναι «τέλεια» σύμφωνα με την Εβελίνα Παπούλια: «Δεν είμαι από τις μητέρες που γίνονται φίλες με τα παιδιά τους. Πιστεύω στους ρόλους. Η μόνη μου φοβία είναι να μην μείνει στην Ελλάδα το παιδί μου. Θέλω να φύγει, γιατί η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη έξω».

Έχοντας διατηρήσει «άψογες σχέσεις» με τον πρώην σύζυγο της, η έλλειψη του πατέρα στην 12χρονη Αφροδίτη δεν είναι ορατή: «Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι. Είναι ένας πατέρας παρών σε όλα. Η Αφροδίτη του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Είναι η τέλεια σχέση πατέρα και κόρης».

Η τηλεόραση δεν της λείπει: «Είναι δυσβάσταχτο να σε πιάνουν στο στόμα τους καθημερινά, τόσες εκπομπές. Όταν κάνεις τηλεόραση χάνεις την αξιοπρέπεια σου. Οι άλλοι σε κάνουν να τη χάνεις κατά ένα περίεργο τρόπο. Φταίει η έκθεση».

Από το χώρο έχει αρκετούς φίλους. Ένας από αυτούς και ο Αλέξανδρος Ρήγας: «Το θέμα δεν είναι πόσους φίλους έχεις, αλλά κάθε πότε τους βλέπεις»λέει η ηθοποιός, που γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο σίριαλ «Δυο Ξένοι» θυμάται ότι ήταν «μια άσχημη περίοδος. Είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Ταράχτηκα πολύ και δεν άντεξα τόση αναγνωρισιμότητα».

Στον Νίκο Σεργιανόπουλο με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν, αποφεύγει να αναφερθεί πολύ: «Ο Νίκος μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο, πολύ δικό μου» .

Πρώτη ανάρτηση: 23/12/2010 23:45