Να τους βλέπουμε μαζί στον δρόμο ή σε κοσμικά στέκια το έχουμε συνηθίσει... Το ότι θα τους βλέπαμε στο ίδιο περιοδικό, σε διαφορετικές συνεντεύξεις, πού να το φανταστούμε; Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάντια Μπουλέ, που άνοιξαν τις καρδιές τους και μίλησαν για την σχέση τους με... μερικές σελίδες διαφορά!

«Έχω δώσει τον λόγο μου ότι δεν θα ξαναμιλήσω για το θέμα οικογένεια και παιδιά, συγγνώμη!», λέει ο Γρηγόρης στο περιοδικό «Celebrity». Λέτε να τον έχει απειλήσει με... παντόφλα η Νάντια αν ξαναμιλήσει και γι’ αυτό το αποφεύγει;

Η ίδια πάντως -στο ίδιο περιοδικό είπαμε- αρνείται να πει το παραμικρό για την σχέση τους και την πρόσφατη δήλωση του Γρηγόρη πως είναι σε φάση επαναπροσδιορισμού. «Οι δηλώσεις δεν είναι για να μεταφράζονται. Ας μου επιτραπεί να μην το σχολιάσω περαιτέρω. Ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό που είπε», λέει χαρακτηριστικά.

Έχουν νεύρα αυτοί οι δύο ή μας φαίνεται; Ο οικοδεσπότης του «Money Drop» πάντως ήταν ολίγον τι πιο... φλύαρος, αφού τοποθετεί τον εαυτό του στο 66% των Ελλήνων που διατηρεί σχέση με άτομο του εργασιακού του περιβάλλοντος.

«Δεν το θεωρώ καθόλου κακό οι άνθρωποι να δημιουργούν σχέσεις στο εργασιακό τους περιβάλλον. Τώρα αν με ρωτήσεις αν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στην ίδια δουλειά για πάντα μαζί, θα σου έλεγα ότι ίσως στο μέλλον να αποδειχθεί κακό για την εξέλιξη της σχέσης. Αλλά το να γνωριστούν κατά την περίοδο μιας συνεργασίας δεν το θεωρώ κακό», επισημαίνει ο Άρνι.

Κάτι ξέρει καλέ ο άνθρωπος, είναι και ο πρώτος διδάξας βλέπεις... Στο πλατό του πρωινού ταίριαξε με την Νάντια, μετά χώρισαν και τώρα που είναι σε διαφορετικά κανάλια τα ξαναβρήκαν!

«Αλίμονο αν επηρεάζονται οι σχέσεις από την επαγγελματική εξέλιξη του καθενός, σε οποιοδήποτε επάγγελμα», υποστηρίζει από την πλευρά της η Νάντια, που ελέω AGBβρέθηκε να κάνει το «Top Chef» Πέμπτη γιατί τα Σάββατα την ξεπερνο��σε σε τηλεθέαση ο καλός της.

Και οι δύο πάντως δεν παραλείπουν να επισημάνουν την σημασία που έχει η φιλία: «είμαι ευτυχισμένος γιατί, έστω και στα δάχτυλα του ενός χεριού, έχω φίλους», αναφέρει ο Γρηγόρης, την στιγμή που η καλή του επισημ��ίνει ότι «είναι τόσο σημαντικοί οι φίλοι στη ζωή μου και οι μεταξύ μας σχέσεις κρατούν πολλά χρόνια».

Αλήθεια, αντί να μοιράζονται πέντε σελίδες στο ίδιο περιοδικό για δύο συνεντεύξεις, γιατί δεν έκαναν μία κοινή; Ιδού η απορία... Πάντως, στο εξώφυλλο μπήκε η Νάντια: είτε ως η πιο ωραία, είτε ως η γυναίκα της παρέας!