«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι αυτή την περίοδο, διότι ετοιμαζόμαστε να αυξηθούμε ως οικογένεια», λένε όλα χαρά και ανυπομονησία ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που σε λίγους μήνες θα κρατάνε το νεογέννητο μωρό τους αγκαλιά!


Για το ζευγάρι, το 2010 θα είναι μια χρονιά που σίγουρα θα θυμούνται, αφού εκτός από επαγγελματική επιτυχία, βίωσαν και τη χαρά της εγκυμοσύνης: «Έχουμε να περιμένουμε και το παιδί που είναι το πιο ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου» λέει η Φαίη, για την οποία τα Χριστούγεννα από δω και στο εξής θα είναι ξεχωριστά: «αλλάζει η ζωή μας».

Ο Γιώργος Λιάγκας, χαρακτηρίζει ως «πρωτόγνωρες εμπειρίες»όλα αυτά που τους συμβαίνουν: «μέρα με τη μέρα βλέπουμε την κοιλιά της Φαίης που μεγαλώνει συνεχώς. Τώρα είναι και οι πρώτες μέρες που αρχίζει να κλοτσάει το μωρό και το αντιλαμβανόμαστε».

Για το νέο χρόνο, ο Γιώργος Λιάγκας το μόνο που θέλει είναι «το παιδί μας, το γιο μου», ενώ η Φαίη δηλώνει όλο νόημα ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έχουν «μια γερή, αγαπημένη οικογένεια με πολλά παιδιά», κάτι στο οποίο συναινεί και ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας ότι σκοπεύουν να αυξήσουν την οικογένεια τους όσο αντέξουν: «Αυτά δεν τα προκαθορίζεις, είναι θεία δώρα. Ό, τι είναι γραμμένο και ό, τι καλύτερο!» λέει.

Πηγή: Hello