Την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί εκφράζει η Μαρία Μπεκατώρου, που άνοιξε το σπίτι της και φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της! Η παρουσιάστρια μιλά για τα προσωπικά της, το «Just The Two Of Us» αλλά και το αν θα άφηνε την εκπομπή της για να πάει σε μεγαλύτερο κανάλι.

«Θέλουμε να κάνουμε παιδί, αλλά ίσως επειδή περνάμε τόσο καλά οι δυό μας δεν το έχουμε βάλει ακόμα στο πρόγραμμα», εξομολογείται η Μαρία στο περιοδικό «Οk!» και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος την επιβεβαιώνει.

Οι δυό τους γνωρίστηκαν το 1999 μέσω κοινού φίλου στην Κεφαλονιά και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο επειδή είναι πολύ ωραία κοπέλα αλλά γιατί δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο με τέ��οια ψυχή», λέει ο Αντώνης, ενώ η Μαρία εκδηλώνει τον θαυμασμό της για τον άνδρα της επειδή είναι ισορροπημένο άτομο αλλά και... φωτεινός παντογνώστης!

Όπως αποκαλύπτουν, την πρόταση γάμου την έκανε... η Μαρία, την οποία ο Αντώνης χαρακτηρίζει καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα αλλά λίγο ακατάστατη. Παράλληλα, λένε πως δεν τσακώνονται ποτέ, ενώ οι μοναδικές φορές που δεν είναι μαζί είναι όταν βγαίνουν με φίλους τους.

«Μου πήρε πέντε λεπτά για να πάρω την απόφαση να συμμετέχω στο Just The Two Of Us. Και μόνο που με πήραν τηλέφωνο από ένα μεγάλο κανάλι και με προσέγγισαν τόσο γλυκά και ευγενικά, δεν θα μπορούσα να πω όχι», δηλώνει η παρουσιάστρια για το σόου τραγουδιού, προσθέτοντας πως ποτέ ξανά δεν είχε δει τόσο μεγ��λο πλατό αλλά ούτε και τον εαυτό της με ρούχα σαν αυτά που φοράει σε κάθε live.

Η Μαρία διαφωνεί με την Ελένη Φιλίνη που υποστήριξε ότι το παιχνίδι είναι στημένο και απέδωσε τις δηλώσεις της στο ότι ήταν στεναχωρημένη που αποχώρησε, ενώ κρατά αποστάσεις και από την άποψη της Μαριάννας Πολυχρονίδη για την κριτική επιτροπή λέγοντας ότι «η επιλογή να βάλουν δύο πιο έμπειρους με δύο νεότερους ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν».

«Από το Τηλεάστυ πολύ δύσκολα θα έπαιρνα την απόφαση να φύγω. Ίσως να έμπαινα σε δίλλημα, αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσω την επαφή που έχω με τους ανθρώπους του καναλιού», αναφέρει η Μαρία και συνεχίζει: «προτιμώ να έχω λιγότερα χρήματα και να είμαι ευτυχισμένη, παρά να παίρνω περισσότερα και να πιέζομαι. Ο μισθός μου μου εξασφαλίζει μια άνετη ζωή και, παρά το ότι ακούω δεξιά και αριστερά ότι οι παρουσιαστές αναγκάστηκαν να ρίξουν το κασέ τους εξαιτίας της κρίσης, εμένα δεν μου έκοψαν ούτε ένα ευρώ».