«Τον μεγάλο έρωτα τον καταλαβαίνεις αμέσως. Σου χτυπάνε διάφορα καμπανάκια. Το βλέπεις και το νιώθεις. Το νιώθει όλο σου το κορμί δηλαδή».

Ερωτευμένη, αλλά πολύ προσεκτική και εξαιρετικά διακριτική εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Ζέτα Μακρυπούλια στους Καραμεροχαριτάτους. Αν και το δίδυμο προσπάθησε πολύ και για αρκετή ώρα, η Ζέτα δεν είπε το όνομα Μιχάλης Χατζηγιάννης, απέφυγε δηλώσεις σαν κι αυτές που είχε κάνει στην Ελένη του στιλ ότι πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι που συνεχίζεται, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν αρραβωνιάζεται. «Δεν αρραβωνιάζομαι και δεν λέω και κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό, σας απάντησα. Δεν αρραβωνιάζομαι».

Η Ζέτα είναι αποφασισμένη να κρατήσει τα προσωπικά της μακριά από τις κάμερες, γιατί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, έχει αλλάξει αμέτρητους συντρόφους, ενώ έχει μείνει έγκυος ουκ ολίγες φορές. «Eχω ταλαιπωρηθεί αρκετά γι’αυτό υπάρχει και αυτή η εσωστρέφεια από μέρους μου. Διαφορετικά, όλος ο κόσμος την χαρά του θέλει να την μοιράζεται. Κυρίως με ανθρώπους που θεωρεί ότι είναι αγαπημένοι του. Το κάνω αυτό με τους πολύ στενούς μου φίλους. Από εκεί και πέρα το να βγω δημόσια να δώσω ένα δικαίωμα, επειδή έχουν γραφτεί εκατομμύρια σενάρια για την προσωπική μου ζωή, προσπαθώ αυτό το θέμα να το διαφυλάξω. Είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης, μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει».

Πολύ διαφορετική βέβαια και πολύ πιο «ανοικτή» ήταν όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Αντώνη Ρέμο. «Δεν περιμένω τις εκπομπές για να ακούω πράγματα που ήδη γνωρίζω. Με τον Αντώνη είχαμε μία σχέση πάρα πολλά χρόνια, μία πολύ μεγάλη και σημαντική σχέση. Δεν περίμενα να έλθει σε σας για να μάθω πράγματα για τον χαρακτήρα του, ούτε περιμένω την αναγνώριση της σχέσης μου γενικά μέσα από την δημοσιότητα. Το κεφάλαιο Αντώνης για εμένα έχει κλείσει και θεωρώ ότι δεν πρέπει οπωσδήποτε, εάν χωρίσεις με κάποιον να είσαι και στα μαχαίρια».

«Αυτά λες και μετά πας στην Ελένη», της απάντησε κάνοντας χιούμορ ο Γιώργος Καραμέρος, αλλά η Ζέτα δεν πτοήθηκε. «Ε, αδυναμίες είναι αυτές παιδιά…».

Όσο για το Dancing with the stars, η Ζέτα ξεκαθάρισε ότι θα είναι η παρουσιάστρια του σόου, ενώ απάντησε εάν στην θέση του Γιάννη Λάτσιου θα ήθελε την Ευγενία Μανωλίδου. «Θα προτιμούσα να είμαστε η ίδια επιτροπή, γιατί είναι ωραίο όταν κάποια άτομα ξεκινάνε μία δουλειά, να την συνεχίζουν κιόλας. Γνωρίζονται, υπάρχει χημεία, είναι διαφορετικά όταν τον άλλο τον γνωρίζεις…»

Για τον Αη Βασίλη, τέλος, για τον οποίον ρωτούνται όλοι, η Ζέτα έδωσε μία σύντομη και περιεκτική απάντηση. Ηταν πάντα... τυπικός, είπε. Λίγο το έχεις Ζέτα μου;