Μία του κλέφτη, δυό του κλέφτη... τρεις του κλέφτη για τον Χάρη Βαρθακούρη, που ήρθε αντιμέτωπος για τρίτη φορά με κακοποιούς! Προ ετών, τσαντάκιας είχε κλέψει την σύζυγο, πριν από μερικές εβδομάδες πήγαν να ληστέψουν τον τραγουδιστή έξω απο video club και, τώρα, η οικογένεια έγινε μάρτυρας ένοπλης ληστείας.

Το κακό τρίτωσε για την οικογένεια Βαρθακούρη στο κατάστημα παιδικών ειδών «Λητώ» στην Κηφισιά, όπου είχαν πάει να ψωνίσουν. Άγνωστοι εισέβαλαν στο μαγαζί και, με την απειλή όπλων ζήτησαν τις εισπράξεις.

Ο τραγουδιστής πήρε την οικογένειά του και, μαζί με άλλους πελάτες κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, όπου αντίκρισαν... συνεργό των ληστών!

Οι πιο ψύχραιμοι ενημέρωσαν υπαλλήλους στους άλλους ορόφους για την ληστεία και εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν τα περιοπολικά κατέφτασαν, οι κακοποιοί είχαν εξαφανιστεί...

«Δεν με θέλει φέτος», έγραψε ο γιος του Γιάννη Πάριου στο Twitter του και δημοσιοποίησε το περιστατικό. Μάλιστα, στο πνεύμα των ημερών ευχήθηκε σε όλους... «καλά Ληστούγεννα»!

Υπομονή βρε Χάρη! Αμ τρίτωσε, αμ φεύγει ο παλιός ο χρόνος...