«Είμαι ικανοποιημένη με το θετικό αποτέλεσμα των μπερδεμένων συναισθημάτων μου», δηλώνει η Σοφία Καρβέλα, που πλέον ειδικεύεται στο να... σκίζει μπλουζάκια και να τα λανσάρει ως μοδάτα! Όπως λέει, άρχισε να «καταστρέφει» ρούχα αμέσως μόλις σταμάτησε να καταστρέφει τον εαυτό της.

Μιλώντας στην «Vogue», η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα εξιστορεί το πώς άφησε την ηθοποιία για να ασχοληθεί με την μόδα. «Ξεκίνησα να εργάζομαι δίπλα στην Πατρίσια Φιλντ. Κοντά της έμαθα να πειθαρχώ και να μην χάνω το drive μου, ακόμα και στις αρχές, που τα πράγματα ήταν δύσκολα στη ζωή μου», λέει για την θητεία της δίπλα στην «κολλητή» της μαμάς.

Πώς όμως προέκυψε η ιδέα για τα σκισμένα μπλουζάκια; «Από παιδί έγραφα πάνω στα μπλουζάκια μου. Το σκίσιμο ήρθε αργότερα. Προφανώς, μεγάλωνε ο θυμός μου και για να τον εκτονώσω άρχισα να τα «καταστρέφω» αμέσως μόλις σταμάτησα να καταστρέφω τον εαυτό μου», αποκαλύπτει η Σοφία προσθέτοντας ότι σχεδιάζει επίσης φούστες και παντελόνια.

Αν και δεν έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, η Σοφία δηλώνει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της δουλειάς της στα distressed ρούχα, τα οποία δίνει ως... αντάλλαγμα στην συγκάτοικό της για τα νόστιμα φαγητά που φτιάχνει!

«Μου λείπει η οικογένειά μου αλλά όχι η αγάπη και η φροντίδα τους. Έχω δύο σπίτια στην Αθήνα. Της μητέρας μου και του πατέρα μου με την Αννίτα και τον αδερφό μου Ανδρέα, τον οποίο σκέφτομαι σοβαρά να απαγάγω και να τον φέρω να μείνει μαζί μου», συνεχίζει η νεαρά που διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Και η... σκισμένη σχεδιάστρια καταλήγει: «παλαιότερα ήθελα να είναι τα πάντα τέλεια πάνω μου - εσωτερικά και εξωτερικά. Δυστυχώς, πολλές φορές έφτανα σε ακραία -ακόμα και επικίνδυνα- σημεία για να το καταφέρω. Κοιτάζω πια να είμαι ανέμελη και να διασκεδάζω με τα ελαττώματά μου. Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον».