Άλλος ένας αθλητής μετατρέπεται σε μοντέλο, με στόχο τι άλλο, να γίνει ακόμη πιο πλούσιος. Μετά τον David Beckham και τον Christiano Ronaldo, που για να προωθήσουν ανδρικά εσώρουχα τοποθέτησαν μέχρι και… ενισχύσεις για να φαίνονται όλα πιο «πλούσια», ο Rafael Nadal, τώρα θα είναι και μοντέλο.

O τενίστας θα διαφημίσει επώνυμα εσώρουχα και όπως δηλώνει, είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Εκτός από τα προϊόντα Emporio Armani underwear, ο κορυφαίος τενίστας θα συμμετέχει και στην διαφημιστική καμπάνια των τζιν που προωθεί η ίδια εταιρεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Nadal θα ξεκινήσει να εργάζεται για τον Οίκο, τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς και θα διαφημίσει τα προϊόντα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011.

Το πόσα λεφτά θα πάρει συνολικά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως ο Beckham (που φωτογραφήθηκε με εσώρουχα του Armani ακόμη και με την σύζυγό του Victoria) και ο Ronaldo, τώρα και ο Nadal θα γίνει πλουσιότερος θα κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Δεν τους φτάνουν αυτά που βγάζουν, κοιτάζουν να βγάλουν και από αλλού. Σαν δεν ντρέπονται…