Την παλιά καλή Ελένη μας θύμισε το βράδυ της Δευτέρας (20/12), η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πιο λαμπερή, ευδιάθετη και χαμογελαστή από ποτέ μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε σε ό,τι και αν την ρώτησαν. Η Ελένη ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει τις δυσκολίες της δουλειάς της να την «ρίξουν», ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα στην προσωπική της ζωή.

«Στη δουλειά είμαι μαχήτρια, ήμουν πάντα άλλωστε. Δεν είμαι ο άνθρωπος που το βάζει κάτω, ούτε αυτός που θα χάσει την αυτοπεποίθησή του ή το κουράγιο του, ή το βάζει στα πόδια. Το άλλο μου κομμάτι, όμως, ήταν πολύ ζόρικο. Η ζωή συνεχίζεται όμως και μόνον αυτό έχω να σας πώ».

Με μία εντυπωσιακή καφέ τουαλέτα σε γραμμή άλφα και ίδιου χρώματος γούνα, έντονο μακιγιάζ με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και πολλή μπούκλα στο μαλλί, η Ελένη απάντησε στην ερώτηση τι δώρο θέλει φέτος από τον Αγιο Βασίλη. Τι απάντησε; «Τα περισσότερα δώρα που μου έφερνε ο Αη Βασίλης στην ζωή μου, μου τα έφερνε μόνος του. Μου τα έφερνε δηλαδή πριν καν του τα ζητήσω. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι κάτι καλό θα μου φέρει και φέτος».

Τουλάχιστον εκτιμά όλα όσα έχει. Όσο για το τι ευχήθηκε στον κόσμο για την νέα χρονιά; «Να ζούμε την καθημερινότητά μας, να χαιρόμαστε με αυτά που έχουμε, να κάνουμε όνειρα, να κάνουμε σχέδια και να αγαπάμε. Ακόμη και αυτούς που μας στενοχωρούν. Με την αγάπη ξεπερνιούνται όλα. Θέλω να κλείνω τα δύσκολα κεφάλαια της ζωής μου και να ανοίγω καινούρια με χαμόγελο».

Και όλα αυτά, μετά από μία εξαιρετικά κοπιαστική μέρα για την Ελένη, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή της με 39 πυρετό. Φαίνεται πως κρατούσε τις δυνάμεις της για το βράδυ, για την εκδήλωση των δέκα χρόνων του περιοδικού Vogue όπου βρέθηκε. Σκεφτείτε να μην ήταν και άρρωστη!