Την παράσταση για ακόμα μια φορά έκλεψε η Paris Hilton, που εντυπωσίασε τους πάντες όταν κατέβηκε εξ΄ουρανού στο Club Φάμπρικ της Μαδρίτης.


Η 29χρονη χρυσή κληρονόμος, παρουσίασε στη Μαδρίτη την δική της ομάδα που θα λάβει μέρος στο MotoGP του 2011. Φορώντας μια στενή δερμάτινη λευκή φούξια φόρμα, η Paris κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες.


Η κακομαθημένη Hilton, φαίνεται πως ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας αλλά και του χρήματος, αφού έχει βρει τρόπους να βγάζει χρήματα από παντού, και να χρυσοπληρώνεται κιόλας. Άλλωστε οι «υποχρεώσεις» της είναι πολλές: συνεντεύξεις τύπου όπου προσφέρει ωραίες πόζες στους φωτογράφους και καμεραμέν, ενώ πρέπει να παραστεί και σε τουλάχιστον πέντε αγώνες MotoGP.


Μέχρι στιγμής, η χρυσή κληρονόμος έχει δώσει το όνομα της σε αρώματα, γυαλιά, εξτένσιον μαλλιών, σε κάθε είδους αξεσουάρ αλλά και σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Καμιά φορά όμως το παρακάνει, όπως για παράδειγμα με την κάρτα Χριστουγέννων που έστειλε, και στην οποία φέρνει περισσότερο σε call girl παρά σε πλούσια Χολιγουντιανή κληρονόμο.


Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Paris