«Ίσως, τους βλέπω πιο αγχωμένους για να φέρουν πιο γρήγορα, ένα καλό αποτέλεσμα. Παλεύουν με τις ώρες», είπε η Χριστίνα Πολίτη για το δίδυμο Καραμέρος- Χαριτάτος, στην εκπομπή Πολύ μπλα μπλα.

Η δημοσιογράφος η οποία φέτος συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη, συνέχισε με συμβουλές προς το δίδυμο. «Πασχίζουν για κάτι το οποίο ίσως θέλει και άλλα συστατικά. Ίσως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας… Μπορεί να γίνεται το μπαμ με κάποιους αλλά μετά θέλει την κανονική συνταγή», πέταξε κομψά και όμορφα τα καλοπροαίρετα καρφάκια της.

Λίγο νωρίτερα η Χριστίνα Πολίτη εξήρε τη στάση της Ελένης και των συνεργατών της μπροστά στα νούμερα της ΑGB, λέγοντας ότι «είναι cool και κάνουν τη δουλειά τους», ενώ κάποιοι άλλοι τι κάνουν;;;;

Θα μας πει η συνεργάτιδα της Ελενίτσας. «Ίσως να θεώρησαν ότι έκαναν μια τρομερή επιτυχία και να μην ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό», δήλωσε η Χριστίνα Πολίτη.

Αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Αργυ��ώς Μπαρμπαρίγου υποστηρίζοντας οτι "κουράστηκε και είπε πάω σπίτι μου".

Ωχ, βρε Χριστίνα. Βρε Χριστίνα! Δε λυπάσαι τα αυτάκια μας; Άντε τώρα να το ακούσουν τα αγόρια, να το πάρουν στα σοβαρά και να αρχίσει η γκρίνια και η μίρλα.

Cool παιδιά, κάντε κλικ στην κατηγορία Περίεργα έχει θέμα "οι θετικές σκέψεις βοηθούν τον πόνο".