«Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος;». Το να διατηρείς μιακαλογυμνασμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα, εκτός από τρόπο θέλει και πολύ κόπο, πόσο μάλλον όταν είσαι και μητέρα. Τα παραπάνω έλαβε υπόψιν του το περιοδικό «Fitness», και συνέταξε λίστα με τις πιο καλλίγραμμες celebrities. Η λίστα δεν συμπεριλαμβάνει όπως πολλοί θα περίμεναν νέα και καλογυμνασμένα μοντέλα, αλλά διάσημες που είτε κατάφεραν να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους έπειτα από μια γέννα, είτε κατόρθωσαν να χάσουν πολλά κιλά. Οι κατηγορίες έχουν ως εξής:


Καλύτερη μέλλουσα νύφη:


Όπως είναι φυσικό, την τιμητική της είχε η μέλλουσα πριγκίπισσα της Βρετανίας Kate Middleton, που αναμφίβολα έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ παγκοσμίως, τόσο με τις επίσημες, όσο και με τις… ανεπίσημες εμφανίσεις της.


Νύφη με το ��αλύτερο σώμα:


Στην κατηγορία αυτή, νικήτρια αναδείχθηκε η Carrie Underwood, με τις επόμενες τρεις κατηγορίες να έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για… μανούλες.Έτσι στην κατηγορία:Καλύτερο σώμα μετά τον τοκετό:Πρώτη –και όχι άδικα-, βγήκε η Bethany Frankel. Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού ριάλιτι «Housewives of NewYork», που έχασε 13,5 ολόκληρα κιλά, μόλις 21 ημέρες μετά τον τοκετό.
Μητέρα με τους καλύτερους κοιλιακούς:Νικήτρια ψηφίστηκε η Kate Gosselin, και τέλος ως:
Καλύτερη εγκυμονούσα:Ψηφίστηκε η Melissa Rycroft που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι «Dancing With The Stars».To περιοδικό, τίμησε δεόντως και τις γυναικείες καμπύλες:


Σε αυτή την κατηγορία, νικήτρια αναδείχθηκε η Christina Hendricks,πρωταγωνίστρια των «X-Men», που αν και δεν στερείται τίποτα στη διατροφή της, διατηρείται σε άψογη φόρμα με καθημερινή γυμναστική, διάδρομο, και ασκήσεις με βάρη.
Celebrity που κατάφερε να νικήσει το χρόνο:Η κατηγορία αυτή «μοιράστηκε» ανάμεσα στην 46χρονη Courtney Cox, που με τη βοήθεια personal trainer διατηρείται σε άψογη σιλουέτα, και στην Kathy Griffin.
Ως celebrity με την καλύτερη κίνηση ψηφίστηκε:Η Lady Gaga, ενώ

Το πιο χαριτωμένο fit ζευγάρι:Είναι η Reese Witherspoon μετον Jim Toth.
Τέλος, στην Κατηγορία κυριών που έχασαν πολλά κιλά:Οι συντάκτες του περιοδικού συμπεριέλαβαν την Kelly Osbourne και


Την Jennifer Hudson, «ανταμείβοντας» τους κόπους τους να χάσουν τα πολλά τους περιττά κιλά.