Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασαν στο Hollywoodοι φήμες που θέλουν τον Tom Cruise και την Kate Holmes να χωρίζουν, όπως συμβαίνει τελευταία με πολλά επώνυμα ζευγάρια! Ο ηθοποιός δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος της Holmes έκανε λόγο για «φήμες και τίποτα περισσότερο» χωρίς όμως να πείσει κανέναν.

Οι «ψίθυροι» για χωρισμό ξεκίνησαν προ εβδομάδων, καθώς οι δύο ηθοποιοί έτρεχαν για τα γυρίσματα των νέων τους ταινιών σε διαφορετικές περιοχές.

Όπως γράφεται, αυτό είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα, αφού οι δύο ηθοποιοί -που έχουν αποκτήσει την 4χρονη Suri- μένουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η Kate έχει συμβουλευτεί ήδη τον δικηγόρο πατέρα της για την διαδικασία του διαζυγίου.

«Τα δημοσιεύματα είναι ψευδή», ήταν η λιτή πλην περιεκτική δήλωση εκπροσώπου της ηθοποιού, που δεν έπεισε και πολύ αν λάβουμε υπόψη το ότι τα δημοσιεύματα για χωρισμό συνεχίζονται.

Πάντως, σήμερα η Kate κατέφτασε στο Vancouver όπου βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα για γυρίσματα ο Tom… Αυτό άραγε δεν διαψεύδει τις φήμες για διαζύγιο από μόνο του;