Μπορεί στα γήπεδα να σκοράρει, όμως, τι μπορεί να κάνει στα decks; Την απάντηση θα την δώσει μόνος του ο Τζιμπρίλ Σισέ, που αναλαμβάνει χρέη DJσε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού θα αφήσει το γήπεδο και θα αναλάβει την κονσόλα για μία και μόνο βραδιά, την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου.

Κι αν νομίζετε ότι ο Σισέ θα γίνει DJγια πρώτη φορά στο Γκάζι, απατάσθε... το έχει ξανακάνει με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, ενώ ο ίδιος δεν κρύβει την αγάπη του για την μουσική αλλά και το ότι έχει κυκλοφορήσει δική του συλλογή!

«Μετά το ποδόσφαιρο, η μουσική είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου. Μεγαλώσαμε με μουσική, η μητέρα μου άκουγε συνεχώς στο σπίτι.... Εδώ και πέντε- έξι χρόνια ακούω hip hop. Πριν άκουγα περισσότερο house, electro -όχι trans και techno γιατί είναι πολύ δυνατή μουσική για μένα-, μετά house, tribal, afro beats. Τώρα προσπαθώ να τα συνδυάζω όλα», είχε δηλώσει ο ποδοσφαιριστής λίγο πριν έρθει στην χώρα μας για τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας πως έχει κυκλοφορήσει μουσική συλλογή στη Γαλλία και ετοιμάζει ακόμα μία με τον φίλο του DJ Abdel!