Η Γεωργιάνα Γεωργίου είναι το πιο φωτογενές κορίτσι της Αυστραλίας, υπογράφει συμβόλαια χιλιάδων ευρώ, και είναι μόλις τριών ετών! Κατά τ΄άλλα, είναι ένα γλυκό κοριτσάκι που όπως όλα τ΄άλλα, της αρέσει να φωτογραφίζεται, παίζει με τις κούκλες της και ζει μια φυσιολογική ζωή όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της.

Στη ζωή της 3χρονης Γεωργιάνας και της οικογένειας της, όλα άλλαξαν όταν η μικρή συμμετείχε στον παναυστραλιανό διαγωνισμό ομορφιάς «Practical Parenting», όπου και βγήκε πρώτη, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο 5.000 δολαρίων . Από τότε, συνεργάζεται με επαγγελματίες φωτογράφους, δέχεται ασταμάτητες προσφορές από περιοδικά και οίκους μόδας, ενώ υπογράφει συμβόλαια χιλιάδων ευρώ, ξετρελαίνοντας με τα νάζια της τους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζεται.

Όπως δήλωσε η μητέρ�� της Πολίν Γεωργίου στο περιοδικό «People»,η καθημερινότητατους δεν άλλαξε καθόλου καθώς ήταν συνηθισμένοι από όταν η Γεωργιάνα ήταν μωρό, να ακούνε συνεχώςκοπλιμέντα, ενώ τους σταματούσαν και στο δρόμο για να φωτογραφηθούν μαζί της. Η 35χρονη Πολίν απαντά και στη δήλωση που είχε κάνει η ίδια, και η οποία είχε συζητηθεί αρνητικά, δηλαδή ότι η Γεωργιάνα δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της αν το μεροκάματο δεν ξεπερνά τα 5.000 δολάρια: «Αυτό ειπώθηκε ως αστείο, δεν το εννοούσα, δεν προωθούμε την κόρη μας», σχολιάζει η 35χρονη Πολίν.Όσο για το πώς αντιμετωπίζει όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα η μικρή Γεωργιάνα; Σύμφωνα με τη μητέρα της, «η ζωή της είναι απλή όπως των άλλων παιδιών της ηλικίας της. Γι΄ αυτήν είναι κάτι φυσιολογικό να ποζάρει και να βγαίνει φωτογραφίες».
Σήμερα η Γεωργιάνα είναι το πρόσωπο της εταιρίαςπαιδικών ειδών Tommee Teppee, συνεργάζεται με το πρακτορείο Bratts Modelling που ανυπομονούσε να την αναλάβει, ενώ «όσα χρήματα βγάλει θα διατεθούν για το μέλλον της και τις σπουδές της», λέει η 35χρονη μητέρα της.