Σε δύσκολη θέση ήρθε η Φαίη Σκορδά που άκουσε δια στόματος πλαστικού χειρουργού πως η μύτη της δεν είναι αρκετά κομψή και καλό θα ήταν να την μικρύνει λίγο! Σαν να μην έφτανε αυτό, η παρουσιάστρια είχε τον Γιώργο Λιάγκα να της λέει πως ο γιατρός την έκανε πιο άσχημη από ποτέ και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να χαρακτηρίσει την μύτη της... «απορροφητήρα»!

Καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινό Μου» ήταν πλαστικός χειρούργος, που ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζονται οι τέλειες αναλογίες και εκτιμάται αν π.χ. τα χείλια ή η μύτη χρειάζονται διόρθωση.

«Ο γιατρός σε έχει μετατρέψει σε ένα τέρας, σαν τον Φρανκεστάιν σε έχει κάνει. Συγνώμη που θα στο πω αλλά πιο άσχημη δεν σε έχω δει ποτέ», είπε στην Φαίη ο Γιώργος Λιάγκας προλογίζοντας το θέμα!

Με το «καλημέρα» πέταξε τις μπηχτές ο σύζυγος που έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την καλή του με την Angelina Jolie και να πει ειρωνικά πως η Φαίη είναι ομορφότερη από την σέξι ηθοποιό.

Σαν να μην έφτανε το ένα σοκ, η ξανθιά παρουσιάστρια πήρε και δεύτερο, όταν άκουσε τον πλαστικό να της λέει πως η μύτη της δεν είναι ό,τι καλύτερο και καλό θα ήταν να την μικρύνει λιγουλάκι! Πάλι καλά που νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει αισθησιακά τα χείλη της δηλαδή...

«Φαίνεται ο απορροφητήρας της μύτης σου», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Φαίη του έριξε... φάπα, ενώ παραπονέθηκε πως η Jolie έχει φτιάξει την μύτη της και εκείνη όχι.

Εκεί ήταν που ο δρ. Κεραμίδας έγινε... όνομα και πράμα για την Φαίη: «το μόνο μελανό σημείο είναι η μύτη. Η μύτη θέλει χειρουργείο», είπε νέτα - σκέτα ο γιατρός χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο που είχε μαζί του!

«Τον κακό σου τον καιρό!», απάντησε η Φαίη, ενώ Λιάγκας και Ουγγαρέζος ξέσπασαν σε γέλια. «Δεν λες ότι μπορούμε να το διορθώσουμε λάου λάου, με πας κατευθείαν μέσα! Ξεκίνησες από τα χείλη μου για να μου πεις ότι θέλει φτιάξιμο η μύτη μου», πρόσθεσε.

«Εσύ ρε Λιάγκα τι γελάς; Βγάλε την σκούφια σου και βάρα μας», σχολίασε ο Ουγγαρέζος, ενώ ο Λιάγκας ρώτησε τον γιατρό αν η γυναίκα του θα έχανε την προσωπικότητά της σε περίπτωση που μίκραινε την μύτη της. Μήπως το σκέφτεται το ενδεχόμενο ο σύζυγος;