Συνάντηση με την πλευρά της Τζούλιας Παπαδημητρίου είχε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος αναλαμβάνει την υπόθεση της διαμάχης της Χαράς Βοσκοπούλου με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Πρόσφατα το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας, προχώρησε με απόφασή του στην ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης της εκούσιας αναγνώρισης της πατρότητας της 22χρονης.

«Συναντήθηκα με τον κ. Παπαδημητρίου (αδελφό της Τζούλιας) και μου παρέδωσε την απόφαση. Θα τοποθετηθώ με δελτίο τύπου. Υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που θέλουν προσεκτική προσέγγιση», είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Πολύ μπλα μπλα και συνέχισε.

«Υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να δικαιώσουν την πλευρά της Χαράς. Ποτέ η ίδια και η μητέρα της αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ. Η κ. Παπαδημητρίου πήγε και το έκανε. Η Χαρά βρισκόταν στην Ελβετία και δεν μπόρεσε να πάει», υποστήριξε ο γνωστός δικηγόρος.

Ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε τα στοιχεία της πλευράς Βοσκόπουλου «κωμικά», λέγοντας ότι βασίζονται στην κατάθεση της αδελφής του τραγουδιστή, ότι η ίδια πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο, ο οποίος δεν είναι εν ζωή, πως η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη. «Βρήκαν έναν πεθαμένο και τον επικαλούνται ως μάρτυρα», υποστήριξε ο δικηγόρος και κατέληξε. «Κανείς δε μπορεί να καταλάβει ένα παιδί που ο πατέρας του, του λέει οτι δ��ν είναι παιδί του. Το κυριότερο από όλα, εάν αυτό το λέει οχι γιατί κάτι του έκανε το παιδί του, αλλά μόνο και μόνο για να μην πληρώνει διατροφές».