Η νέα μόδα θέλει τους διάσημους να ανακοινώνουν ό,τι τους συμβαίνει μέσω twitter. Είτε καλό είναι, είτε κακό, θα το πούν μέσω της σελίδας τους. Αυτό έκανε και η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο Liz Hurley, η οποία αφού φωτογραφήθηκε, διαφημίστηκε και έκανε αυτό που κοινώς αποκαλείται «την ζωή της» με τον Ινδό δισεκατομμυριούχο Arun Nayar, χώρισε και μάλιστα το γνωστοποίησε μέσω της σελίδας της στο ίντερνετ.

«Δεν είχα καλή μέρα. Για την ιστορία, να σας πω ότι ο σύζυγός μου Arun κι εγώ έχουμε χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες. Η οικογένειά μας και οι φίλοι μας είναι ενήμεροι σχετικά», έγραψε η Hurley.

Το απίστευτο ή καλύτερα το ύποπτο της υπόθεσης είναι ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση από την Hurley ήλθε μόλις λίγες ημέρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η ίδια διατηρεί σχέση με τον πρώην αστέρα του cricket Shane Warne. Κι αυτό γιατί εντελώς συμπτωματικά, και ο Warne ανακοίνωσε την πριν από λίγες ημέρες ότι χωρίζει από την γυναίκα του.

Η Hurley παντρεύτηκε τον Nayar το 2007, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Σήμερα, έχει έναν γιό, τον Damian, από την σχέση της με τον Steve Bing. Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας, ο οποίος κράτησε 13 ολόκληρα χρόνια ήταν αυτός με τον Hugh Grant, με τον οποίον ήταν μαζί από το 1987 μέχρι το 2000. Οι εμφανίσεις της στο πλευρό του άφησαν εποχή. Εκείνη που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, ήταν το 1994 όταν η Hurley εμφανίστηκε με ένα σούπερ σέξι μαύρο φόρεμα με παραμάνες δεξιά και αριστερά, σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη από τον Οίκο Versace.