Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, εκτός από νέος και ωραίος είναι και ταλαντούχος. Έχοντας και φωνάρα και κορμάρα, ο σέξι ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Σταματέρη για την Eurovision, τις σχέσεις του με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά και τα παιδικά του χρόνια.


Σχολιάζοντας την πρόταση που του έγινε για τη Eurovision από τον Τζώνη Καλημέρη, ο 26χρονος ηθοποιός δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο: «Είμαι ανασφαλής σαν άνθρωπος και δεν ξέρω αν έχω την εμπειρία και αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σε κάτι τέτοι��».Ωστόσο, όπως λέει εμπιστεύεται τον Τζώνη Καλημέρη και αν αυτή είναι η άποψη του«θα κάνω την προσπάθεια να συμμετέχω».


Σε όλη αυτή την προσπάθεια δίπλα του είναι ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος στηρίζει τόσο τη συμμετοχή του στη Eurovision όσο και τη νίκη του στο «Just the two of us». Άλλωστε οι δυο τους είναι παλιοί γνώριμοι, μιας και ο Ηλίας Ψινάκης ήταν κολλητός της μαμάς του: «Τον Ηλία τον ξέρω από πιτσιρικάς, αν και δεν ήταν πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία για μένα. Τον έβλεπα ανταγωνιστικά γιατί είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και ο Ηλίας ήταν στο πλευρό της μητέρας μου».


Ποιες είναι οι σχέσεις τους όμως σήμερα; «Είμαστε συνέχεια σε κόντρα με τον Ηλία. Είμαι κόντρα σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με όλους ό��ους αγαπώ», ενώ αποκαλύπτει ότι ο Ηλίας Ψινάκης «είναι υπερπροστατευτικός με όσους αγαπάει».


Όσο για τη συμμετοχή του στο «Just the Two of Us»; Μάλλον τα προγνωστικά ,αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης είναι με το μέρος του 26χρονου ηθοποιού. Ο γνωστός μάνατζερ, βρίσκεται συνεχώς στα παρασκήνια του ριάλιτι του Mega ενώ προωθεί και τη νίκη του Θεοχάρη ο οποίος πλέον θεωρείται φαβορί για τον τελικό.


Για τις… «ενδιαφερόμενες»πάντως, ο Θεοχάρης δηλώνει «μόνος» ενώ θεωρεί πως οι ερωτικές σχέσειςείναι θέμα αφοσίωσης και όχι θέμα χρόνου.


Δείτε τη συνέντευξη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην Μαρία Σταματέρη και στην εκπομπή «Επτά»…