Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και όπως φαίνεται δεν το έχουν πλέον καθόλου κρυφό. Τι κρυφό δηλαδή, μόνο το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην συνέντευξή του στον loveradio, όταν ρωτήθηκε εάν είναι ερωτευμένος.

«Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε ανέλπιστες και απροσδόκητες εκπλήξεις για εμένα, είναι γεγονός. Ήταν μία πολύ έντονη και συναισθηματική περίοδος για εμένα που την σκέφτομαι πολύ».

Τα έφερε από ‘δω, τα έφερε από ‘ κεί ο τραγουδιστής μέχρι που η κουβέντα έφτασε το περιβόητο τραγούδι «το καλοκαίρι μου», όχι μόνον επειδή ακουγόταν παντού τους προηγούμενους μήνες, αλλά επειδή το… κουπλέ ξεκινά με την φράση «όμορφα μάτια μπλε». Για ποιον χτυπά ο… στίχος και η μουσική; Μήπως για το Ζετάκι; «Αυτό το τραγούδι προεξόφλησε λίγο την συνέχεια της ζωής μου. Θα μπορούσε πολύ άνετα να χαρακτηριστεί και ως προφητικό. Αυτή την φορά ελπίζω και εύχομαι να είμαι κάτι πολύ παραπάνω από ερωτευμένος. Υπήρχε μία μούσα, αλλά γιατί μιλάς σε χρόνο παρελθοντικό και όχι σε ενεστώτα; Υπήρχε και… υπάρχει!»

Ορίστε, υπήρχε και υπάρχει. Τι άλλο να μας πει; Δεν έμεινε και τίποτα δηλαδή. «Παιδί μου είσαι ερωτευμένος; Απάντησε με ένα ναι, ή με ένα όχι», τον ρώτησαν. «Αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου και νομίζω ότι εάν με κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να καταλάβετε εάν κάτι τέτοιο ισχύει ή όχι».

Είμαι σε μία πού όμορφη φάση της ζωής μου, κατέληξε ο Μιχάλης που τους άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό. Εδώ που τα λέμε ήταν πολύ πιο άνετος απ’ όσο περίμενε κανείς. Τώρα εδώ που τα λέμε, όταν έχουν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τον Μιχάλη και την Ζέτα σε ερωτική απόδραση στο Λονδίνο, εκείνος τι να πει; Ότι δεν ξέρει τίποτα; Και όμως θα μπορούσε… Αχ Μιχάλη μου… κι άλλες έλεγαν ότι δεν έχουν καμία σχέση και ούτε που γνωρίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα και μετά βρέθηκαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται…. Εμείς φταίμε μετά;