Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σφράγισε την επιστροφή της στα ντεφιλέ η Phoebe Philo, καθώς αναδείχθηκε σχεδιάστρια της χρονιάς κατά τα βρετανικά βραβεία μόδας! Από τις υπόλοιπες βραβεύσεις ξεχώρισε εκείνη της Alexa Chung για το καλύτερο στιλ.

Η διευθύντρια στο δημιουργικό τμήμα του οίκου «Celine», γνωστή και από την πορεία της στον «Chloe», απέσπασε την υπέρτατη διάκριση. «Είναι μεγάλη τιμή! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την μαμά και τον μπαμπά μου και τον Max, που με αγαπάνε και με στηρίζουν», δήλωσε η Philo παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Τιμητική διάκριση πήρε η Naomi Campbell για τα 25 χρόνια της στις πασαρέλες, ενώ τιμήθηκε μετά θάνατον και ο Alexander McQueen για την συνεισφορά του στην μόδα.

Το βραβείο καλύτερου σχεδιαστή αξεσουάρ πήρε ο Nicholas Kirkwood, καλύτερος σχεδιαστής ανδρικών ρούχων αναδείχθηκε ο Patrick Grant του οίκου «E. Tautz», ενώ το σχεδιαστικό δίδυμο Meadham - Kirchhoff πήρε το βραβείο ανερχόμενου σχεδιαστή.

Από την τελετή δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η... Lady Gaga, η στυλίστρια της οποίας, Nicola Formichetti, κέρδισε το βραβείο δημιουργού!

Δείτε το κόκκινο χαλί των βραβείων...