Τον χαρακτηρισμό «καραγκιόζηδες» χρησιμοποίησε ο Πάνος Κιάμος για γνωστά δημόσια πρόσωπα σε μια εκ βαθών εξομολόγησή του! Παράλληλα, αποκάλυψε για ποια γυναίκα είπε την επιτυχία του «Χαρτορίχτρα», ενώ δικαιολόγησε την επιλογή του να μην είναι πρωτοσέλιδο και να μην συνεργάζονται με «μεγάλα» ονόματα της δισκογραφίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής περπάτησε στα σοκάκια της Πλάκας με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, στους οποίους και μίλησε για τα προσωπικά του αλλά και την καριέρα του στο τραγ��ύδι.

Ποιούς χαρακτήρισε «καραγκιόζηδες» ο τραγουδιστής; «Όνομα δεν θα πω, αλλά δυστυχώς είναι πολιτικός και, δυστυχώς, δεν είναι ενικός αλλά πληθυντικός», διευκρίνισε και πρόσθεσε: «δεν είναι δυνατόν επειδή έχεις ένα όνομα η πολιτική να πηγαίνει κληρονομικά. Δεν γίνεται πουθενά αυτό, σε καμία χώρα! Δεν είναι δυνατόν επειδή λέγεσαι άλφα ή βήτα και επειδή ο πατέρας σου και ο παππούς σου ήτανε κάτι να γίνεις κι εσύ πολιτικός».

«Ουδέποτε υπήρξα πρωτοσέλιδο γιατί ποτέ δεν ήθελα να περάσω αυτό το προφίλ και δεν το στηρίζω ως χαρακτήρας. Ποτέ δεν προσπάθησα να προκαλέσω μέσα από κάποιες δηλώσεις ή σχέσεις», είπε ο Πάνος.

Όσο για την επιτυχία του «Χαρτορίχτρα»; Όπως αποκάλυψε, τραγούδησε το κομμάτι για... την κόρη του, από την οποία εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του όταν την είδαν σε ηλικία 6 μηνών.

Στις πίστες έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε πρώτο όνομα και πάντα πλαισιωμένο από «μικρότερους» καλλιτέχνες. «Αυτή την περίοδο νιώθω μεγάλη λαχτάρα να τραγουδάω πολύ στην πίστα και θέλω να το βιώσω λίγο ακόμα. Αν κάνω συνεργασία με κάποιον, θα μοιραστεί ο χρόνος μας στην μέση και εγώ αυτό τον καιρό θέλω μια μπάλα μόνος μου», είπε ο τραγουδιστής.