Γαρύφαλλα περίμενε η Άντζελα Δημητρίου την ώρα που τραγουδούσε, ποτήρι της πέταξαν! Μάλιστα, το γυαλικό πέτυχε την τραγουδίστρια στο κεφάλι, ευτυχώς, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ το πρόγραμμα σταμάτησε για να δοθούν εξηγήσεις.

Πάνω στην καψούρα και το τρακίρ το κέφι, ένας από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου εκτόξευσε στην Άντζελα ένα ποτήρι με αναψυκτικό.

Τι το θέλει η λαίδη και λέει καψουροτράγουδα; Ορίστε τι γίνεται πάνω στον σεβντά! «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» και... σσντουουπ το γυαλικό στην πίστα!

Στο αποκλειστικό βίντεο της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», φαίνεται το ποτήρι που πετάγεται αλλά και η εξοργισμένη αντίδραση της Άντζελας, που διέκοψε το πρόγραμμα και ζήτησε εξηγήσεις.

«Ποιός το έκανε αυτό; Γιατί το κάνατε;», ακούγεται να λέει εκνευρισμένη η τραγουδίστρια και με το δίκιο της. Ο «θερμόαιμος» θαμώνας, πάντως, δεν είχε τα κότσια να αποκαλυφθεί...

Μετά τα πανέρια, τα φυστίκια, τα παγάκια και τα... πιρούνια, τώρα έπεσαν στην πίστα και ποτήρια: βρε μήπως να μπουν οι τραγουδιστές στα βαρέα και ανθυγιεινά;