Σε οχτώ διαφορετικά μέρη και με οχτώ διαφορετικά κοστούμια εμφανίστηκε ταυτόχρονα η Lady Gaga! Όχι, η διάσημη σταρ δεν διακτινίστηκε, αλλά έγινε κέρινο ομοίωμα σε οχτώ Μουσεία Madame Tussauds: σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Χόλυγουντ, Άμστερνταμ, Βερολίνο, Σανγκάϊ και Χόνγκ-Κόνγκ.

Κάθε κέρινο ομοίωμα, αναπαριστά και από μια διαφορετική –εκκεντρική πάντα-εμφάνιση της 24χρονης τραγουδίστριας.

Στο Μουσείο Τussauds του Λονδίνου, η σταρ απεικονίζεται ακριβώς όπως είχε εμφανιστεί σε βραδινό talk-show, φορώντας έν�� μπλε κοστούμι Armani, με ένα καπέλο σε σχήμα τηλέφωνου στο κεφάλι.

Στo Tussauds του Άμστερνταμ, φορά μια ψηλή περούκα με άσπρο σακάκι, διάφανο κορμάκι και πανύψηλες πλατφόρμες, ενώ στο Χ��νγκ-Κόνγκ το κέρινο ομοίωμα της είναι ντυμένο «Αρλεκίνος» με μαύρη εφαρμοστή φόρμα, και μακριά ξανθά περουκένια μαλλιά με αφέλειες.

Στο Βερολίνο η «κέρινη»Gaga φορά μαύρο σατέν κορμάκι και δερμάτινη ζώνη και ψηλές δερμάτινες μπότες με κορδόνια, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλές ήταν και το look μαλλιών σε μορφή… καπέλου!

Για να αποτυπωθεί η Lady Gaga σε όλες τις βερσιόν, χρειάστηκε πολλή δουλειά από καλλιτέχνες, κομμωτές, μακιγιέρ και μόδιστρους που συνεργάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν κέρινους κλώνους της τραγουδίστριας.

Συνολικά, τα κέρινα ομοιώματα κόστισαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια… Δεν της έφτανε το ένα άραγε;