Την έχουμε συνηθίσει να παίρνει εκείνη συνεντεύξεις από διάσημα πρόσωπα, τα οποία ξεδιπλώνουν όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής στην εκπομπή της.

Αυτή τη φορά, όμως, η Oprah Winfrey εμφανίστηκε ως καλεσμένη σε άλλη εκπομπή, αυτή της Barbara Waltersγια να διαψεύσει την ερωτική σχέση που της «χρέωσαν» με την στενή συνεργάτιδά της Gayle King.

Η βασίλισσα των τοκ σόου μίλησε για τη φύση της 20χρονης σχέσης της με την 55χρονη δημοσιογράφο της ��κπομπής της: «Είναι η μητέρα που δεν είχα ποτέ. Είναι η αδελφή που θα ήθελε να έχει ο καθένας. Είναι η φίλη που αξίζει στον καθένα. Δεν ξέρω κανέναν καλύτερο άνθρωπο», είπε συγκινημένη η Oprah.


«Με κάνει να κλαίω επειδή σκέφτομαι ότι μάλλον δεν της τα έχω πει ποτέ όλα αυτά. Ένα χαρτομάντιλο, παρακαλώ» είπε. Πρόσθεσε επίσης ότι «τα επίμονα κουτσομπολιά με ενοχλούν», προσθέτοντας, «αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, γιατί να θέλω να το κρύψω; Αυτός δεν είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τη ζωή».


Oι δύο γυναίκες
γνωρίστηκαν όταν δούλευαν και οι δύο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Βαλτιμόρης στη δεκαετία του '80. Η φημολογία ότι οι δυο τους έχουν σχέση δεν βγήκε βέβαια έτσι τυχαία. Είναι γεγονός πως είναι αχώριστες, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Το τί ισχύει από αυτά παραμένει άγνωστο.