Για τον χωρισμό της από τον τερματοφύλακα του Άρη Μιχάλη Σηφάκη, αλλά και για το ριάλιτι μοντέλων, μίλησε η Στέλλα Γιαμπουρά.


Το ζευγάρι, αποφάσισε πριν από τρείς μήνες να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του: «Ήμουνα με έναν άνθρωπο, όπως όλες οι κοπέλες. Δεν αποτελώ εξαίρεση». Ο τερματοφύλακας, μπορεί να είχε καταφέρει να βάλει γκολ στην καρδιά του όμορφου μοντέλου, όμως η απόσταση ήταν αυτή που σύμφωνα με φήμες τους χώρισε: « Όπως όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή χωρίζουν, όλα τελειώνουν, έτσι κι αυτό τελείωσε».


Και σαν κάθε «σωστό» μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του και έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ, η Στέλλα Γιαμπουρά γίνεται «πυρ και μανία» με τα ριάλιτι μοντέλων: «Τα κορίτσια αυτά κακώς είναι εκεί μέσα. Δεν είναι καν μοντέλα, θεωρώ ότι δεν έχουν τις προδιαγραφές».


Το γνωστό μοντέλο μάλιστα, δήλωσε ότι η εικόνα που βγαίνει από το «Next Top Model» είναι λάθος: «Τα μοντέλα δεν είναι σε καμία περίπτωση έτσι. Είναι επαγγελματίες, δεν ξεκατινιάζονται. Είμαι χρόνια σε αυτό το χώρο και αυτό που βλέπω δεν είναι μόντελινγκ. Με θλίβει…».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί….