«Δεν μου είναι ευχάριστο να δίνω συνεντεύξεις. Το κάνω με το ζόρι. Εκφράζομαι καλύτερα στη σκηνή», αποκάλυψε ο Άλκης Κούρκουλος , στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Πρωινό μου».

Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί με την καλή του φίλη Χριστίνα Αλεξανιάν στη θεατρική παράσταση Fool for love, μίλησε για τη δουλειά του, τον πατέρα του Νίκο Κούρκουλο και για τις σχέσεις του με τα αδέλφια του.

«Είχαμε τεράστιες διαφορές ως άνθρωποι με τον πατέρα μου. Έχω πάρει όμως τα ελαττώματα του. Είχαμε διαφωνίες. Τρωγόμασταν ��πό τότε που ήμουν μικρός. Ήταν και αυτός ανταγωνιστικός απέναντί μου, όχι μόνο εγώ. Είχε πλάκα. Δύο χρόνια πριν φύγει τον έπιασα να με καμαρώνει», εκμυστηρεύτηκε ο Άλκης Κούρκουλος.

Θεωρούσε άδικο να τον συγκρίνουν με τον πατέρα του αλλά όπως λέει «δεν κλαψούρισα ποτέ γι΄ αυτό. Θα ήταν χαζό να ανταγωνιστώ ή να μιμηθώ τον πατέρα μου», διευκρινίσε.

Με τα τρία του αδέλφια έχει, όπως λέει, καλές σχέσεις. «Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας. Έχω τρία αδέλφια. Την Μελίτα,από ίδιο πατέρα και μητέρα που μεγαλώσαμε μαζί και τα δύο μικρά αδελφάκια. Βρισκόμαστε, αλλά όχι πολύ συχνά. Άλλωστε ήμουν μεγάλος όταν γεννήθηκαν. Έχουμε καλή σχέση, όπως και με την Μαριάννα», είπε ο ηθοποιός.

Δεν θέλει να βρίσκεται στη δημοσιότητα για την προσωπική του ζωή αλλά για τη δουλειά του. «Η περιέργεια του κόσμου πρέπει να σταματά εκεί που θέλω εγώ. Δεν είναι στόχος μου να βγω να φάω και να πω φωτογραφήστε με. Πρέπει να λέω που πάω, που μένω, αν χώρισα, αν παντρεύτηκα;».

Ο Άλκης Κούρκουλος υποστήριξε ότι δεν κάνουν ουρές οι θαυμάστριες για εκείνον και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σνομπ όπως μπορεί να νομίζουν κάποιοι. Αποκάλυψε ότι δεν παίζει στην τηλεόραση γιατί δεν του έχουν γίνει προτάσεις και μιλώντας για «Το Νησί» είπε πως πρόκειται για μια υπέροχη δουλειά στην οποία θα ήθελε να παίξει, «όπως και σε κάθε αξιοπρεπή δουλειά», κατέληξε.