Μία νέα κόντρα ξέσπασε στην σοουμπιζ, με αφορμή μία κακόγουστη και ίσως αποτυχημένη δήλωση της Νόνης Δούνια, στην Πρωινή Μελέτη.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μέχρι πέρυσι παρουσίαζε την εκπομπή Το παιδί μου κι εγώ, την οποία πλέον επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή. Όταν η Νόνη Δούνια ρωτήθηκε λοιπόν για την αντικαταστάτριά της, αυτό που βρήκε να πει ήταν: «Μου αρέσει, μια χαρά είναι, απλά φαίνεται ότι δεν είναι μαμά. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, πολλές από τις ερωτήσεις που κάνεις, είναι και βιωματικές»

Σύμφωνοι, πολλές από τις ερωτήσεις που κάνουμε συχνά στις συνεντεύξεις μας είναι και βιωματικές. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενο μιας εκπομπής πρέπει να συμβαδίζει με την ιδιότητα του παρουσιαστή, ιδίως εάν πρόκειται για το ρόλο της μητέρας που ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικά λεπτός. Και εν πάση περιπτώσει, εάν η παρουσιάστρια δεν είναι μητέρα και παρουσιάζει μια εκπομπή για μητέρες και παιδιά, αυτό , εφόσον είναι σοβαρή και αξιοπρεπής, δεν αφορά τον τηλεθεατή. Εάν κάποιον πρέπει να νοιάζει, αυτός είναι το ίδιο το κανάλι και όχι αυτοί που την βλέπουν.

Άμεση ήταν η απάντηση της Μαρίας Αραμπατζή, η οποία δικαίως έγραψε στο twitterτης: «Άραγε όσες παρουσιάζουν εκπομπές μαγειρικής έχουν πιστοποίηση σέφ και όσοι παρουσιάζουν μουσικοχορευτικά reality είναι ειδικοί?Παράλογο?»

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η τωρινή παρουσιάστρια της εκπομπής δεν είναι μητέρα, δεν αφορά κανέναν κα Δούνια. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που το σκεφτήκατε, δεν υποθέσατε ότι δεν θα ήταν και τόσο κόσμιο να το πείτε κιόλας;