Εκτός από ζηλιάρης και περίεργος, είναι και… μαρτυριάρης!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος όχι μόνον έχει ψάξει το κινητό παλιάς του συντρόφου, αλλά το δηλώνει και δημοσίως κιόλας! «Είμαι πολύ ζηλιάρης και έχω ψάξει το κινητό παλιάς μου συντρόφου», δήλωσε σε αποκλειστ��κή του συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη.

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, όμως όπως φαίνεται από τα όσα είπε, το… ψάξιμο του κινητού αφορά παλιότερή του σχέση. Να εννοούσε κάποια κοπέλα όχι και τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό; Να εννοούσε την Κατερίνα Παπουτσάκη με την οποία ήταν λαιότερα; Δεν διευκρίνισε. Είπε όμως ότι επειδή βρήκε κάτι, αποφάσισε να μην το κάνει ποτέ ξανά. Γιατί έγινε τόσο έξαλλος, που έγινε μπάχαλο.

Ο νέος πρωταγωνιστής στο σήριαλ Η Ζωή της Άλλης, μίλησε για τα ριάλιτι μαγειρικής, τα οποία όπως είπε δεν τον συγκινούν καθόλου, ενώ χαρακτήρισε «για τα σκουπίδια» το Big Brother. Οσο για το εάν θα συμμετείχε σε ένα τουρκικό σήριαλ; «Ποτέ μην λες ποτέ. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως. Η μόνη μου δυσκολία είναι η γλώσσα!»

Αυτό να δούμε…τον Μπουρδούμη να αντικαθιστά τον Μπουράκ Χακί και τι στον κόσμο…