Τα 25 του χρόνια στο τραγούδι γιόρτασε ο Νότης Σφακιανάκης σε μια εκδήλωση που τα είχε όλα. Τραγούδι, συγκίνηση, χιούμορ, κριτική. Ο Νότης τραγούδησε για τους φίλους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν τα λόγια της μητέρας του τραγουδιστή, μέσω βίντεο, για το γιό της. «Σ’ αγαπάω πολύ παιδί μου», του είπε με δυσκολία και ο τραγουδιστής εξήγησε ότι η μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει μια δυσκολία στην ομιλία.

Ο Νότης Σφακιανάκης χαρούμενος και ευδιάθετος αστειεύτηκε με τους παρουσιαστές όταν εκείνοι πλησίασαν τη σύζυγό του και της έκαναν… αδιάκριτες ερωτήσεις. «Πότε φιληθήκατε με τον Νότη;» ήταν η ερώτηση, για να εισπράξουν την απάντηση από τον γνωστό τραγουδιστή: «Από την πρώτη στιγμή. Άμα δε με θέλουν δεν πλησιάζω», είπε. Η σύζυγος του , αποκάλυψε ότι μια από τις πιο ωραίες στιγμές του ζευγαριού, ήταν η ημέρα του γάμου τους.

Ο Μάνος Ελευθερίου του έκανε δώρο ένα τραγούδι το οποίο ερμήνευσε ο Δήμος Αναστασιάδης, ενώ και παρουσιαστές παρασύρθηκαν και ανεβαίνοντας στην πίστα για την παρουσίαση, είπαν και το τραγουδάκι τους. Ο Νότης φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει την πολιτική τ��υ παρέμβαση. «Εσείς φταίτε, εμείς φταίμε για την κατάσταση. Αν ψηφίζεται καραγκιόζηδες και η ζωή σας καραγκιοζιλίκι θα είναι», είπε.

Οι Καραμεροχαριτάτοι δεν έχασαν πάλι την ευκαιρία για μουρμούρα και μίλησαν ακόμα μια φορά για τους εαυτούς τους και για την αδικία- ουφ και κουραστήκαμε- στο πρόσωπό τους. «Ζήσαμε κάποιες στιγμές με τον Νότη, στην συνέντευξη που μας έδωσε και μας είπε μια κουβέντα , ρε μην είστε μ@@@@@ς. Ρε χτυπήστε τους», είπαν.

Το καλό είναι ότι όσοι βρέθηκαν στην… γιορτή του Νότη απόλαυσαν μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.