«Δεν θα πήγαινα στο Just γιατί δεν μ’αρέσει που όσοι πάνε γκρινιάζουν», δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας μίλησε αποκλειστικά στην Πρωινή Μελέτη για την εμπειρία του στο Dancing with the stars πέρυσι τον χειμώνα.

«Στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός. Όμως μετά πήραμε το ρίσκο, πήγε καλά, βοήθησα κι εγώ στο φιλανθρωπικό κομμάτι και είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου που το έκανα αυτό».

Οσο για το εάν μετάνιωσε που συμμετείχε στο ριάλιτι χορού; «Ήταν πολύ δύσκολη η καθημερινότητά μας με τις πρόβες και ενώ η επίδοσή μου ήταν καλή, καμιά φορά η βαθμολογία μου δεν αντιπροσώπευε την προσπάθεια που είχα κάνει».

Ο αθλητής ήταν κατηγορηματικός στο εάν θα επαναλάμβανε κάτι ανάλογο στο μέλλον, να συμμετάσχει δηλαδή σε ένα ριάλιτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που έχει βάση του είτε τον χορό, είτε ακόμη και το τραγούδι, όπως το Just the two of us. «Δεν θα πήγαινα, όχι, πήρα το ρίσκο μου στο μέγιστο βαθμό και νομίζω ότι δεν θα το έκανα ξανά».

Σε ό, τι αφορά, τέλος την προσωπική του ζωή, δήλωσε πως μέχρι σήμερα δεν είχε καθόλου χρόνο για προσωπική ζωή, τώρα όμως που ο επαγγελματικός του κύκλος έκλεισε, έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί και με αυτό.

Δείτε την συνέντευξή του στην Πρωινή Μελέτη.