«Η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι καθόλου γλυκατζού. Της αρέσει πολύ περισσότερο το μαγειρευτό φαγητό, το κλασικό χωριάτικο φαγητό δηλαδή, παρά τα γλυκά», δήλωσε η προσωπική της γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια τραγουδίστρια που είχε πάντοτε ένα θέμα με τα κιλά της. Δεν αποτέλεσε ποτέ την σκελετωμένη φιγούρα με τους κοιλιακούς «φέτες» που λανσάρουν άλλες νεαρές τραγουδίστριες. Δεν έκρυψε ποτέ ότι της αρέσει το φαγητό, ενώ πολλέ�� φορές αφιέρωσε βραβεία της και τραγούδια που έχει πει σε γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

«Το πάρα πολύ αδύνατο δεν νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ σέξι. Και δεν νομίζω ότι της πάει να είναι αυτό που λέμε skinny (εννοώντας πάρα πολύ αδύνατη)», είπε στην κάμερα της εκπομπής Πολύ Μπλα Μπλα η αδελφή της Ελένης Πετρουλάκη, που αποκάλυψε πώς ακριβώς γυμνάζεται η γνωστή τραγουδίστρια. «Κάνουμε και λίγο πιλάτες, μπορεί να βγούμε και να τρέξουμε και λίγο έξω στο γήπεδο, κάνουμε και γιόγκα και μυϊκή ενδυνάμωση, τα πάντα».

Όταν γυμνάζεται, η Ελενα Παπαρίζου είναι εξαιρετικά πειθαρχημένη. Πιο πειθαρχημένη δεν γίνεται, πρόσθεσε η γυμνάστρια, τονίζοντας ότι η Ελενα νοιάζεται για την εικόνα της, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να της γίνεται εμμονή.