«Στάθηκα στα πόδια μου, ποτέ δε λύγισα, ποτέ δεν τα παράτησα… Κέρδισα το στοίχημα και βρήκα την ελπίδα», τραγουδάει ο ράπερ Restelio και ξεδιπλώνει τη ζωή του μιλώντας στο Super Star.

Μεγάλωσε χωρίς πατέρα και η μητέρα του αναγκάστηκε να τον πάει σε ορφανοτροφείο όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Έμεινε εκεί 13 χρόνια. «Θυμάμαι την ημέρα που με έβαλε στο ορφανοτροφείο. Έκλαιγα και ήθελα τη μάνα μου. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες. Ερχόταν εκείνη να με δει αλλά εγώ ήμουν μικρός και δεν μπορούσα να βγω έξω. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί της γιατί κατανοώ γιατί το έκανε», αποκαλύπτει ο ράπερ.

Οι γιορτές του προκαλούν θλίψη γιατ�� όπως λέει, «Χριστούγεννα, Πάσχα ήμουν μέσα στο ορφανοτροφείο».

Στάθηκε στα πόδια του όμως και δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Γράφει μουσική, τραγουδάει, ενώ παράλληλα εργάζεται ως υδραυλικός και ζει με την μητέρα του και τον αδελφό του σε κοντέινερ, μετά από το σεισμό του ’99. «Στήριγμα μου είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και η μουσική. Μου αρέσει η μουσική και ο αθλητισμός. Γι ‘ αυτό και δεν έμπλεξα με άσχημα πράγματα», λέει και περνάει στους νέους το δικό του μήνυμα. Να μην τα παρατούν ποτέ, να αγωνίζονται και να κερδίζουν τη ζωή.

Δείτε το βίντεο