Για όλους και για όλα μίλησε η Πέγκυ Ζήνα το πρωί της Τρίτης (07/12).

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τιμή και την χαρά που αισθάνεται, γιατί συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον οποίο χαρακτήρισε άνθρωπο με μπέσα.

Στα πιο προσωπικά της, η Πέγκυ Ζήνα είπε ότι στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει να κάθεται στο σπίτι με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, με τον οποίο σπάνια βγαίνει έξω τα βράδια, εκτός εάν υπάρχει μία πολύ σημαντική κοινωνική υποχρέωση. «Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας και μας αρέσει να είμαστε μαζί, χωρίς να ζητάμε κι άλλη παρέα».

«Μ’ αρέσει να μαγειρεύω αλλά δεν ξέρω πολύ καλά. Το παράπονό μου δηλαδή είναι ότι δεν ξέρω και δεν μπορώ να φτιάξω ένα πιο δύσκολο φαγητό, όπως έναν μουσακά ή ένα παστίτσιο».

Η κουβέντα στο Πρωινό mou σοβάρεψε απότομα μόλις η Φαίη Σκορδά ρώτησε την τραγουδίστρια εάν υπάρχει κάποιο κρέας που δεν τρώει. «Ελπίζω να μην εννοείς το κουνέλι μου… Ακούστε με λίγο όλοι σας, όσοι μαγειρεύετε κουνέλι, είναι σα να μαγειρεύετε το σκυλάκι σας, αυτά τα κάνουν μόνο στην Κίνα».

Το κουνέ��ι που έχει στο σπίτι της η Πέγκυ, της το έκανε δώρο ο Νίκος Βέρτης στα γενέθλιά της το 2004. Και όπως είπε η ίδια, είναι το τρίτο πιο συνηθισμένο pet στον κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τέλος την μητρότητα, ανέφερε πως σκοπεύει να κάνει παιδί, αλλά μόνο εφόσον αυτό έλθει από μόνο του και χωρίς καμια βιασύνη. Εξάλλου όπως είπε, τα προηγούμενα χρόνια δεν αισθανόταν έτοιμη για κάτι τέτοιο, μόλις εδώ και έναν χρόνο θέλει να κάνει παιδί.