«Χείμαρρος» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία εμφανώς ανανεωμένη και πιο δυνατή μετά την περιπέτεια της υγείας της, μίλησε σε συνέντευξη της για τα όσα πέρασε, αποκαλύπτοντας γιατί -κατά τη γνώμη της- η Ναταλία Γερμανού δεν βίωσε τη χαρά της μητρότητας.


Σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού ότι «μέχρι τα 23 μου έλεγα τη μητέρα μου κυρία», η Μαρία Ιωαννίδου εξέφρασε την άποψη ότι η σχέση που είχε η Ναταλία με τη μητέρα της Εριέττα, την επηρέασε πάρα πολύ στο θέμα του να κάνει ή να μην κάνει παιδί. «Αισθανόμουν ότι της έλειπε η μητέρα της. Η ίδια η Εριέττα είχε ομολογήσει ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί. Αυτό όμως δεν λέγεται γιατί το παιδί το εισπράττει κάπως. Δεν την κατηγορώ, αλλά αν δεν ήθελε να κάνει παιδί ας το έβγαζε από το πρόγραμμα» είπε η γνωστή ηθοποιός-χορογράφος.


Για την Ναταλία όπως αποκάλυψε και η Μαρία Ιωαννίδου, ο πατέρας της Φρέντι Γερμανός, ήταν «Πάντα από πάνω της. Την αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν λέω ότι η Εριέττα δεν την αγαπούσε, αλλά ήθελε να κάνει καριέρα. Στο δικό μου πρόσωπο, η Ναταλία αρχικά βρήκε μια μεγάλη αδερφή». Μάλιστα, ήταν η ίδια που όπως λέει προέτρεψε τη Ναταλία να υιοθετήσει ένα παιδί: « της είπα κάντο και θα το μεγαλώσω εγώ».


Όσο για τις τωρινές τους σχέσεις και πόσο τις έφερε κοντά η αρρώστια; «η Ναταλία μου λέει ουσιαστικά και κωδικά πράγματα. Δεν με καλύπτει βέβαια συναισθηματικά όπως ο σύντροφος μου ο Δημήτρης».


Πλέον όπως και η ίδια λέει κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της: «Κατάπια τον καρκίνο και συνεχίζω να δουλεύω. Κάποια στιγμή φοβήθηκα πάρα πολύ, αλλά είχα ανθρώπους που μου στάθηκαν. Όσο υπάρχω θέλω να υπάρχω δυναμικά. Δεν μπορώ να είμαι κακομοίρα».


Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη»…