«Η κριτική του είναι αγκάθι που με πονάει 20 ολόκληρα χρόνια» δήλωσε για τον Λάκη Λαζόπουλο σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό του Έθνους η Μιμή Ντενίση «Και δεν του έχω κάνει τίποτα, ποτέ! Δεν ξέρω από πού πηγάζει τόσος φθόνος, από πού ξεχύνεται τόση χολή, τόση κακία για την υποκριτική μου, για την προσωπική μου ζωή, ακόμη και για το ίδιο μου το παιδί. Έφτασε να βγάλει ζωντανά τον γάμο μου και να τον κανιβαλίσει αγριότατα. Αν ξεκινούσα τις μηνύσεις στον Λάκη και τους μιμητές του, θα έπρεπε να μην ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Ε, λοιπόν δεν το κάνω! Έχω τη Μαριτίνα, την οικογένειά μου, το θέατρο, την προσωπική μου ζωή, δεν θα ασχοληθώ με κλινικές περιπτώσεις ανθρώπων στους οποίους έχω γίνει εμμονή. Δεν έχω χρόνο για ξόδεμα», είπε η ηθοποιός.

Υποστήριξε ότι η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου «δεν έχει όρια, δεν έχει μέτρο» και συμπλήρωσε «Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος, υποτίθεται προχωρημένος, ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων. Φαντάζεσαι να έβγαινα εγώ να μιλήσω για την προσωπική του ζωή; Αν το έκανα θα ήμουν πολύ κατίνα. Έφτιαξε μια κόντρα, που δεν είναι τέτοια αφού δεν του απαντώ και παίζει 20 χρόνια με αυτήν. Μόνος του. Χρήζει ψυχανάλυσης όλο αυτό».

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως όταν είχε συναντήσει τον Λαζόπουλο του είχε δώσει ένα φιλί. «Και δεν αντιστάθηκε! Το δέχτηκε χαλαρά», είπε η ηθοποιός και υποστήριξε οτι όταν του ζήτησε να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, ο ίδιος άρχισε να κάνει "κωμικές μούτες" λέγοντας της «Αφού πουλάς πάντα. Τι να κάνω».

Μιλώντας για τις επιθέσεις που δέχεται η Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθάρισε. «Άλλος κανιβαλισμός αυτός. Την λάτρευαν, την αποθέωναν και τώρα γίνεται ένα ανελέητο ξέσκισμα».

Παραδέχθηκε ότι της αρέσει πολύ το τηλεοπτικό «Νησί» και θα ήθελε να παίξει το ρόλο της «Ελένης» ή της «κακιάς δασκάλας».