Κι όμως υπάρχει γυναίκα που έφτυσε τον George Clooney!

Άντρες μην βιαστείτε να χαρείτε. Δεν τον έφτυσε γιατί τον απέρριψε, ούτε από κακία ή αντιπάθεια, αλλά γιατί ήθελε να του ευχηθεί καλή τύχη στην ζωή του! Ο λόγος για μία ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Abyei του Σουδάν, το οποίο ο 49χρονος σταρ επισκέφθηκε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην περιοχή, ο George είδε μία γυναίκα να τον πλησιάζει. Ηταν προφανές ότι η γριούλα δεν ήθελε αυτόγραφο, ωστόσο ο ηθοποιός δυσκολεύτηκε να καταλάβει τι συμβαίνει. Μέχρι που είδε την γυναίκα να τον φτύνει κατάμουτρα για να του ευχηθεί να είναι καλότυχος. «Είναι μια παράδοση που πρώτη φορά κι εγώ την είδα. Σε τραβάνε και σε φτύνουν στα χέρια και το μέτωπο, για καλό. Τοθεωρούνευλογία. Συνήθως το κάνουν σε ντόπιους κατοίκους. Προφανώς σε μένα το έκαναν γιατί δεν είμαι, αλλά με θεωρούν πλέον μόνιμο κάτοικο της συγκεκριμένης χώρας», είπε ο Mr Martini.

Oσο για φωτογραφικό ντοκουμέντο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Αλλά και πού να υπάρξει… στο χωριό του… Σουδάν; Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να δούμε το στιγμιότυπο…