Θυμάστε την Linda Evangelista που ξέραμε, με το τέλειο σώμα, την αψεγάδιαστη σιλουέτα και τις τέλειες αναλογίες; Ε, όπως την θυμηθήκατε, ξεχάστε την.

45 ετών σήμερα και με πολλά παραπανίσια κιλά σε σχέση με την δεκαετία του ‘80 και του ’90, η άλλοτε σούπερ σταρ της πασαρέλας εμφανίστηκε με ένα άκρως συντηρητικό κοστούμι, τι συντηρητικό δηλαδή, ούτε η γιαγιά της δεν θα το φορούσε αυτό το πράγμα, στο Miami.

Το ζήτημα όμως δεν ήταν μόνο το κρεμ κοστούμι, αλλά και η εξαιρετικά αποτυχημένη επιλογή πουκαμίσου, η οποία όχι μόνο απογοήτευσε, αλλά αποκάλυψε και ό, τι υπήρχε από μέσα, καθώς η Evangelista δεν φορούσε… στηθόδεσμο! Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα αλογοουρά.

Την αγνώριστη Linda συνόδευε ο επιχειρηματίας Peter Morton, με τον οποίο όπως φαίνεται, το μοντέλο συναντήθηκε για να κάνει μία τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης, κάτι που τελικά στάθηκε αδύνατον. Οι δυο τους ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και μετά από τον πρώτο τους χωρισμό έκαναν πολλές προσπάθειες να τα ξαναβρούν. Όμως, αυτό στάθηκε αδύνατον.

Όσο για την εμφάνιση της Evangelista; Οι θαυμαστές της έμειναν με το στόμα ανοικτό και όχι για καλό…