Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το x-factor και «σφάχτηκαν» στο αέρα.

Νίκος Μουρατίδης και Κατερίνα Γκαγκάκη έβγαλαν «μαχαίρια» με αφορμή - τι άλλο – τον τρόπο που δουλεύουν πάνω στους παίκτες του x-factor και το πώς εκείνοι παρουσιάζουν τα τραγούδια τους.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω αυτά που κάνει ο Μουρατίδης. Και είναι ντροπή να παρουσιάζουμε κιτς και παλιακά στησίματα και να λέμε για μία παίκτρια ότι νιώσαμε πως τραγουδά στην Eurovision, ιδίως μπροστά στον Σάκη Ρουβά», είπε έξαλλη η Κατερίνα Γκαγκάκη που «τα έχωσε» πολύ άσχημα στον μουσικό παραγωγό. «Μα είναι δυνατόν να μιλάς εσύ για κιτς όταν παρουσιάζεις τραγούδια με χαλιά και πολυθρόνες»; Ο Νίκος Μουρατίδης κόντεψε να… σκίσει το χρυσό τ��υ γιλέκο. «Μην κάνεις λογοκρισία, δύο παίκτες έχεις στο παιχνίδι κι έχω τέσσερις. Ολα τα μεγάλα σόου του πλανήτη έχουν πολυθρόνες και χαλιά. Τι να πεις όμως κι εσύ εδώ που καταντήσαμε…»

«Νομίζω ότι εδώ που είμαστε, σε μια χαρά κατάντια είμαστε», απάντησε η κα Γκαγκάκη, ενώ από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Γιώργος Θεοφάνους που «πετάχτηκε» αμέσως. «Πείτε στον κύριο ότι σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα!

Τι να κάνουν κι εκείνοι στο x-factor, κάτι πρέπει να κάνουν. Ετσι απλά, με τραγούδι και χορό δεν βγαίνουν νούμερα… Και η κόντρα συνεχίζεται...