Το παιχνίδι της δημοσιότητας δεν είναι απλά κάτι που η Paris Hilton ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά. Είναι κάτι που το παίζει στα δάχτυλα.

Τελευταία της κίνηση ήταν η εμφάνιση στο κλαμπ Λας Πάλμας του Λος Αντζελες, όπου έφτασε με… ροζ μπέντλεϊ!

Η Paris κατέφθασε παρέα με την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν Μπρουκ Μίλερ και τότε έγινε «το σώσε». Δεκάδες φωτογράφοι και άλλοι τόσοι θαυμαστές της την περίμεναν απ’ έξω και άρχισαν να κυνηγούν και εκείνη την φιλενάδα της, μόλις τις εντόπισαν. Κι αυτές άλλο που δεν ήθελαν.

Οι δύο 29χρονες φίλες πρωταγωνιστούν σε ένα νέο ριάλιτι, το concept του οπο��ου κρατούν επτασφράγιστο μυστικό οι παραγωγοί. Το μόνο που λένε είναι ότι η Paris έχει ζήσει μέχρι τώρα μία ταραχώδη ζωή κι ότι τώρα μπαίνει στην επόμενη φάση της ζωής της. Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί ισχυρίζονται ότι στο νέο σόου θα δούμε την πραγματική ζωή της διάσημης κληρονόμου, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν υπάρχει τέτοια τελικά. Γιατί μέχρι τώρα φροντίζει να την ακολουθούν παντού κάμερες...εμ δεν έρχεται Θεία επιφοίτηση στους δημοσιογράφους για τις εμφανίσεις της Πάρις Χίλτον....εκείνη φροντίζει να μαθαίνουν που θα εμφανιστεί. Μην μας πει ότι συμβαίνει το αντίθετο...

Πρώτη ανάρτηση 03/12/2010 22:12