Την αποκάλεσαν Λαίδη και όχι άδικα. Ούτε τυχαία. Η Άντζελα είναι πραγματική Λαίδη, τέλος. Το απέδειξε με την συμπεριφορά της και τις ευχές που έδωσε στην τωρινή σύντρ��φο του Γιώργου Τρούπη, πρώην συζύγου της. Τι είπε η Λαίδη; «Τους εύχομαι τα καλύτερα, αν και ο Τρούπης με κεράτωνε τρία χρόνια!»

Η Αντζελα βγήκε και μίλησε ανοικτά για την παράλληλη σχέση που είχε ο άντρας της όσο καιρό ήταν μαζί του. Μα τέτοια ανωτερότητα ποια; Τέτοια ευγένεια; Απίστευτο. Κι όμως. Η Άντζελα μίλησε για τον Γιώργο Τρούπη λέγοντας ότι πράγματι είχε παράλληλη σχέση όσο καιρό ήταν μαζί με την Άντζελα, την πρώτη φορά που οι δυο τους επανασυνδέθηκαν μετά από 20 χρόνια. Αντζελα και Τρούπης χώρισαν και όταν μετά από λίγο καιρό ήταν και πάλι μαζί, ο Τρούπης είχε πάλι άλλη! Αυτά είπε η τραγουδίστρια που προσδιόρισε ακριβώς τι της συνέβαινε πριν από έναν χρόνο, λέγοντας ότι πέρυσι τα Χριστούγεννα που στόλιζε το σπίτι της και έπρεπε να φροντίσει την κόρη Όλγα, η οποία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ο άντρας της είχε παράλληλη σχέση.

«Του εύχομαι να αγαπήσει μία γυναίκα και να μείνει με μία γυναίκα. Εγώ δεν θέλω να πέσω χαμηλά και θέλω να ασχοληθώ με την δουλειά μου και την οικογένειά μου. Άλλωστε, ο κόσμος μου λέει ότι καλύτερα να τραγουδάω παρά να μιλάω!» Τώρα αυτό για καλό μας το είπε;