Μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της σοουμπιζ ενώνουν για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Έλλη Κοκκίνου, Θάνος Πετρέλης, Νίνο, Πάνος Καλλίδης, Ελισάβετ Σπανού, Ιωακείμ Φωκάς, Στέλλα Καλλή και η Παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ερμηνεύουν το κλασικό πλέον «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή, σε μία συνεργασία έκπληξη με την υπογραφή και πάλι του Φοίβου.

Συγκεκριμένα, ο Νίνο μετά την φιλανθρωπική συναυλία που έδωσε στο Αγρίνιο προς τον 24χρονο Πέτρο Ζαφείρη που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ατυχήματος, μίλησε με τον Φοίβο ο οποίος ενισχύοντας την αρχική του ιδέα και προσπάθεια , δημιούργησε με τελείως φρέσκια ενορχήστρωση το τραγούδι «Χριστούγεννα 2010».

Διατηρώντας τα αυθεντικά στοιχεία του τραγουδιού που είναι συνυφασμένο με τις γιορτές και θεωρείται πλέον classic, δίνει μια θετική αύρα στην προσπάθεια αυτή που συμμετέχουν όλοι οι καλλιτέχνες της εταιρείας Spicy. Οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρωτοβουλία του ΝΙΝΟ και η εταιρεία με την σειρά της προς ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, προσφέρει με πολύ αγάπη τις ψηφιακές πωλήσεις του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2010» για την αποκατάσταση του Πέτρου.

Το κομμάτι Χριστούγεννα 2010 κυκλοφορεί την Δευτέρα 6.12.10 σε μία κυκλοφορία ειδικής έντυπης έκδοσης «Christmas notes» με το συγκεκριμένο τραγούδι. Μαζί με αυτό θα υπάρχει και cdμε 14 μεγάλες και γνωστές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.