Με αφορμή την απονομή του πλατινένιου του δίσκου με τίτλο «Σε Θέλω», ο Σταμάτης Γονίδης δεν μάσησε τα λόγια του: μίλησε για όλα, και δεν δίστασε να κρίνει την τηλεόραση αλλά και τα ριάλιτι.


Ο γνωστός τραγουδοποιός δεν έχει και την καλύτερη άποψη για την τηλεόραση, καθώς όπως λέει: «Είναι σε λάθος δρόμο. Στην εποχή που ζούμε θα έπρεπε να είναι πιο σοβαρή». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει ως κριτής σε ριάλιτι και την απέρριψε: « Δεν θα ήθελα να έχω την ατυχία να είμαι σε τέτοιο πάνελ. Είμαι ευθύς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορώ να στεναχωρώ. Θα έκρινα πρώτα τους ίδιους τους κριτές»,οι οποίοι κατά την άποψη του «γίνονται αστείοι και γραφικοί για την τηλεθέαση».


Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τη σύζυγο του, την οποία όπως είπε θαυμάζει «για τον χαρακτήρα της, γιατί κάνει ο,τι δεν κάνω και δεν κάνει ό,τι κάνω», ενώ ένα παιδί είναι ευπρόσδεκτο στην οικογένεια τους «αν το θέλει ο θεός».


Στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου, το παρόν έδωσε και ο Γιάννης Πάριος, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καλό του φίλο Σταμάτη Γονίδη: «Ο Σταμάτης μου έχει πει το ωραιότερο σ΄αγαπώ που θα μπορούσε να μου πει. Τόσα χρόνια δουλεύω και κανείς συνάδελφος δεν με κοιτούσε στα μάτια την ώρα που τραγουδούσαμε. Είναι ο μόνος. Γι΄αυτό και εγώ δεν παίρνω τα μάτια και τ΄αυτιά μου από πάνω του».


Εκτός από τον Γιάννη Πάριο, με την παρουσία τους τίμησαν τον Σταμάτη Γονίδη ο Νίνο, και ο Νίκος Οικονομόπουλος.


Δείτε τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη όπως μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Κους Κους»…