«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για τα προσωπικά της έκανε η Έλλη Κοκκίνου, που μίλησε για πρώτη φορά για το δύσκολο διάστημα μετά το διαζύγιό της. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως έχει κάνει one night stand με φίλο της, είπε δεν θυμάται τι νούμερο σουτιέν φοράει και μίλησε για την μεγάλη της αγάπη, τον γιό της!

«Μια φορά έχω κάνει one night stand και ήταν φίλος μου, δεν ήταν άγνωστος», απάντησε χωρίς περιστροφές η Έλλη σε σχετική ερώτηση του Π��τρου Κωστόπουλου.

Μιλώντας για τον χωρισμό της, η τραγουδίστρια τον χαρακτήρισε περίεργο και αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι ακόμα τεταμένη. «Είναι λίγο περίεργος αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα στρώσει. Πάντα φταίνε και οι δύο σε κάποιες καταστάσεις... Ακόμα είμαστε σε έντονη φάση αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο καθένας μπορεί να εμφανιστεί με νέο σύντροφο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εκεί που η Έλλη τα έχασε λίγο ήταν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε τι νούμερο σουτιέν φοράει: «εξαρτάται το σουτιέν, δεν θυμάμαι. Νομίζω 3, 3 και κάτι... Πρέπει να το μικρύνω λίγο γιατί έχω ένα θέμα», απάντησε γελώντας.

Η μεγάλη καψούρα της τραγουδίστριας πάντως, είναι... ο γιός της! «Μυρίζει υπέροχα, φιλάει υπέροχα, αγκαλιάζει υπέροχα», ανέφερε η Έλλη και τον χαρακτήρισε «τρελό γκομενάκι», ενώ προειδοποίησε από τώρα κάθε επίδοξη νύφη πως θα έχει να κάνει μαζί της αν δεν τον προσέχει!