«Έχω αντοχές για τέταρτο και πέμπτο παιδί, αλλά δεν παίζουν τόσο σημαντικό οι δικές μου αντοχές όσο της υπόλοιπης οικογένειας», λέει η Ευγενία Μανωλίδου και προσθέτει πως μπορεί να μείνει έγκυος ξανά αλλά όχι ακόμα!

Για πρώτη φορά, η μαέστρος - κριτής - παρουσιάστρια μίλησε για τον πρώην άνδρα της και την σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έτερο ριάλιτι μαγειρικής, το «Top Chef».

«Ο Άδωνις δεν με έχει αναγκάσει ποτέ να πονέσω ή να κλάψω. Αν με εγκαταλείψει, μπορεί να πλαντάξω! Δεν πιστεύω όμως ότι θα γίνει», εξομολογείται στο περιοδικό «Life & Style» η Ευγενία Μανωλίδου, χαρακτηρίζοντας τον σύζυγό της ως τον μεγάλο της έρωτα, που την έμαθε να είναι δυνατή, να ακούει το ένστικτό της και να εμπιστεύεται τον άνθρωπό της.

Τι διαφορά, όμως, έχει ο νυν σύζυγος από τον πρώην; «Είχαμε διαφορετική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Η σχέση μας ήταν περισσότερο πνευματική και εσωτερική. Με τον Άδωνι είμαι πολύ πιο κοντά», απαντά η ίδια.

Παράλληλα, η Ευγενία παραδέχεται πως ζηλεύει τον καλό της αλλά δεν το δείχνει, ενώ τονίζει πως αν είχε αποδείξεις ότι την απατά θα τον χώριζε. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της ήταν η γέννησή του γιού της, Περσέα και η πιο δύσκολη η περίοδος του διαζυγίου της.

«Πλέον, σταμάτησα να βλέπω οτιδήποτε αρνητικό δημοσιεύεται για εμένα και δεν ενοχλούμαι. Ξέρω ότι είναι μέρος της δουλειάς. Αν ήμουν δύστροπη, κακή και όλα αυτά που μου καταλογίζουν κατά καιρούς, δεν θα επιβίωνα ούτε ένα χρόνο», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και υποστηρίζει πως έχει δει μόνο αποσπάσματα από το «Top Chef» που επιβεβαιώνουν πως το μόνο κοινό του με το «Master Chef» είναι πως πραγματεύονται το ίδιο αντικείμενο.