Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο bazaar που θα γίνει στις 12 Δεκέμβρη. «Έχω καταφέρει να συγκεντρώσω πάρα πολλά προϊόντα που έχουν να κάνουν με τα Χριστούγεννα και το παιδί», είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Star που «τρύπωσε» στα γυρίσματα τα του τρέιλερ.

«Θα είναι μια πολύ όμορφη Κυριακή χριστουγεννιάτικη που ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει δώρα σε τιμή ξεπουλήματος», είπε η Δέσποινα αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» και αποκάλυψε ότι στο bazaar τα επώνυμα προϊόντα θα κοστίζουν 70% - 80% λιγότερο.

Στον χώρο του bazaar, στο Κεφαλάρι, θα υπάρχει και μία γωνιά για τα παιδιά, όπου θα μπορούν να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να φτιάξουν γλυκίσματα και -φυσικά- να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη!

«Και πριν γίνω μάνα ήμουν ευαισθητοποιημένη σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδί, ιδιαίτερα με το παιδί που έχει ανάγκη», πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια και κατέληξε: «ήθελα με τον τρόπο μου να βοηθήσω το έργο που κάνουν τόσα χρόνια τόσοι άνθρωποι».

Μέσα από το bazaar η Δέσποινα θα μοιράσει χαρά και χαμόγελα, ενώ τα έσοδα θα πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά θύματα κακοποίησης.