Για μια ακόμα φορά ο John Galliano τήρησε την παράδοση και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ξενοδοχείο «Claridge» του Λονδίνου. Μην φανταστείτε, όμως, μπάλες, λαμπιόνια και αστεράκια... το πρωτότυπο δημιούργημα είναι ένας υποβρύχιος παράδεισος, με γιγαντιαίους ιππόκαμπους, μέδουσες και κοράλλια!

Οι τυχεροί που βρέθηκαν στο επίσημο δείπνο του οίκου Dior στο χλιδάτο ξενοδοχείο έμειναν άφωνοι από την παρουσίαση του φετινού χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τις νότιες θάλασσες και ονόμασε το δημιούργημά του «Under The Sea»: ροζ κοράλλια, τεράστιοι ιππόκαμποι, μέδουσες και θαλάσσιες ανεμώνες δίνουν πια «άρωμα» από τους τροπικούς στο μουντό Λονδίνο!

Το υποβρύχιο δέντρο θα μείνει στο λόμπι του ιστορικού ξενοδοχείου της Βrook street μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου και, ήδη, κάποιοι κάνουν ουρά για να το θαυμάσουν από κοντά.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης και του δείπνου του Dior, η πολυτελής αίθουσα δεξιώσεων του «Claridge» γέμισε κρυστάλλινα σερβίτσια, πλεξιγκλάς βάζα με μαύρα και λευκά λουλούδια αλλά και τα σικ παρουσίες.

Τα αποκαλυπτήρια του δέντρου έκαναν το τοπ μόντελ Stella Tennant και ο CEO του οίκου Dior, Sidney Toledano.

Πέρυσι, ο Galliano είχε εντυπωσιάσει και πάλι, καθώς στόλισε το δέντρο του ξενοδοχείου με μια μεγάλη μπλε καμηλοπάρδαλη!