Μπορεί να είναι στην Αμερική, όμως, η Καλομοίρα δεν θα παρέλειπε να μοιραστεί και τα γενέθλιά της με τους φίλους της ανά την Ελλάδα... Η τραγουδίστρια ετοίμασε πάρτι μέσω Ίντερνετ και έσβησε τα κεράκια της σε απευθείας σύνδεση με τους θαυμαστές της!

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, η Καλομοίρα είχε ενημερώσεις άπαντες μέσω του site της πως θα σβήσει τα 26 κεράκια on camera και περιμένει ευχές από εκείνους που την αγαπούν σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται.

Το διαδικτυακό πάρτι μεταδόθηκε live από την Νέα Υόρκη, με την Καλομοίρα να ποζάρει μπροστά από μπαλόνια σε σχήμα πεταλούδας που έγραφαν «happy birthday» και να απαντά σε ερωτήσεις των περισσότερων από 200 θαυμαστών της που συνδέθηκαν μαζί της!

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα, εξέφρασε το παράπονό της που δεν έχει στυλίστα στην Αμερική και της πήρε 7 χρόνια για να μάθει να βάφεται, μίλησε για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα και τον μεγαλύτερό της φόβο που είναι ο θάνατος, ενώ έδωσε μέχρι και... συμβουλές για τις ερωτικές σχέσεις.

Όσο για το δώρο που της έκανε ο Γιώργος της; Όπως αποκάλυψε η ίδια, του ζήτησε να την βγάλει για φαγητό επειδή εδώ και καιρό ακολουθεί διατροφή και εκείνος της έχει αγοράσει κάτι που θα της τ�� δώσει μόλις πάνε στο εστιατόριο!