Λίγο τα χρόνια, λίγο οι καταχρήσεις, λίγο η άσωτη ζωή, δεν ήθελε και πολύ η άλλοτε σεξοβόμβα Pamela, που εμφανίστηκε να ψωνίζει σε κατάστημα του Malibu στα μαύρα της τα χάλια!
Με μαλλιά ανακατεμένα, μπερδεμένα και πιασμένα όπως-όπως ψηλά, η Pamela ήταν λες και μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φρόντισε να καλύψει τις ατέλειες με μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ το φόρεμα-νυχτικό που επέλεξε, όχι μόνο δεν αναδείκνυε το άλλοτε καλογυμνασμένο σώμα της, αλλά αντίθετα «μαρτυρούσε» ότι η 43χρονη σταρ τα έχει πάρει τα κιλάκια της. Με το εσώρουχο της να διαγράφεται μαύρο κάτω από το see-through φόρεμα, η εικόνα ήταν το λιγότερο απογοητευτική γι΄αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Εν μέρει πάντως δικαιολογείται γι΄αυτή την εμφάνιση, μιας και αυτό το διάστημα ζει με τα δυο της παιδιά, τον 14χρονο Brandon και τον 13χρονο Dylan, σε τροχόσπιτο. Η 13χρονη πρώην σεξοβόμβα, περνάει δύσκολα οικονομικά, μιας και η ανακαίνιση της παραθαλάσσιας βίλας της στο Malibu, την οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Όπως και να΄χει «το παλεύει» και δηλώνει ότι «τώρα είμαι καλά και ξαναχτίζω από την αρχή». Και παρόλο που όπως παραδέχτηκε δεν θα το πίστευε ποτέ πως μια σταρ του βεληνεκούς της θα έμενε σε τροχόσπιτο «τα παιδιά μου το απολαμβάνουν. Άλλωστε γιατί να ξοδεύω χρήματα για να νοικιάσω σπίτι στο Malibu αφού έχω ήδη δυο;».